Cand iti deschizi un cont normal iti da 2 carduri, unul legat de contul respectiv si al 2 lea card de debit, poti sa refuzi unul dintre ele adica sa-l inchizi, comisionul poate ajunge pana la 20 ron pe an si se ia de fiecare data la prima folosire a cardului.parerea mea este sa inchizi unul dintre ele.
Daca la ambele carduri ai acelasi cont in mod normal ti se v-a lua un singur comision dar cu criza asta...mai bine du-te si intreaba.
Ambele carduri sunt pe acalasi cont mi s-a spus unu visa il folosesc sa scot banii de la bancomat si celalalt master sa fac cumparaturi cu el. Binenteles ca nu voi face cumparaturi cu acest card pentru ca avem cardu familiei la Raiffezen si il folosim la cumparaturi. Se ia comision pe master daca nu il folosesc?
Bună.
De regulă se ia comision pentru fiecare card în parte, pentru întreținere, administrare, etc.
Pentru siguranța ta, mergi la sucursala CEC Bank unde ridici bani de pensie și adu-le la cunoștință cele spuse de tine.
Ei sunt în măsură să rezolve acest mister.
Succes.
Pa, pa.
Vei plati ambele carduri. nu stiu exact cat e pe an. dar cam 12 lei. cu aproximatie daca nu ma insel