Indiferent daca ai primit sau nu somatii de la banca, aceasta calculeaza in continuare ce datorezi.La un moment dat dobanda ajunge mai mare decat imprumutul, si merge in continuare.de vreo 2 ani, intre banci exista un acord, prin care-si transmit liste cu rai-platnici.in momentul in care cnp-ul tau va aparea la vreo banca, ti se v-or bloca conturile, pana te prezinti personal.De obicei, orice banca, dupa aprox.un an de la ultima factura neachitata, obtine o hotarare judecatoreasca prin care iti poate bloca orice cont.Asteapta doar sa,, apari,, in sistem. Poti avea surpriza de a-ti fi pus sechestru pe orice bun achizitionat. Orice alta banca din tara te are in evidenta acum.
Datorile trebuie platite, un credit doar cu buletinul nu poate sa fie o suma asa mare, chiar imposibil de platit si in afaceri tot de tepe vrei sa te ti?
Datoriile trebuie platite, un credit doar cu buletinul nu poate sa fie o suma asa mare, chiar imposibil de platit si in afaceri tot de tepe vrei sa te ti?
Nu e vorba de vreo țeapa.doar ca atunci an ramas fara servici mai multe luni, dupa care m-am angajat iarasi pe un salariu care abia imi asigura subzistența. Acum prietenul meu vrea sa ma ajute sa fac asta, dar pe o suma limitata. astfel incat daca m-as duce sa platesc la banca dupa atația ani pe langa datorie, care intr-adevar nu e f. mare ar fi dobanzile sau penalitatile acumulate in toți anii astia. Așa ca nu mai judecati fară sa stiți despre ce e vb. Dați un sfat dc. il aveti. daca nu... abtineti-va de la comentareii. De judecat si comentat toata lumea e in stare. De gasit solutii e mai greu si foarte putini sunt capabili... Nu-i asa ioanionel?