| zharmas a întrebat:

Am facut foarte multe solicitari intr-un scurt timp pentru rate la altex, eMAG si am amanat mereu pentru ca na, m-am razgandit si acum cand m-am hotarat nu mai pot face pentru ca am un feedback negativ in biroul de credit. Ce pot face sau cum pot face sa pot fi eligibil din nou?

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cam greu. Cand esti hotarat sa faci un credit il faci. Răzgândirile tale arata ca nu esti credibil.

| zharmas explică (pentru darrio2007):

Pai si cum pot sa cresc din noi scorul?

| darrio2007 a răspuns (pentru zharmas):

Nu stiu. Cand am facut credit, m-am gandit foarte mult inainte.
Daca il pot achita, suma, pe ce perioadă etc.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Inseamna ca ai datorii sau ai avut in trecut datorii la bănci si nicio banca nu riscă deoarece ei te au in baza de date ca rău platnic si nu iti mai dă nimeni credit niciodata sau cel putin nu acum, peste 5 ani da.

| zharmas explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu am datorii, credite facute. Pur si simplu am facut prea multe solicitari pentru rate si cu acors in biroul de credit. Si din ce am inteles daca faci multe solicitari si le amani iti afecteaza scorul si se sterg in 30 de zile sau nu stiu. Gen am facut acu o solicitare am amanat dupa am facut peste 2 ore alta am amanat si am mai facut dupa 2 sapt alta si am amanat pentru ca gasisem oferta mai buna. Si acum ma resping si la tbi si la bt. Si vreau sa fac acum o rata pentru un calculator si nu pot ca s negativ din cauza solicitarilor.

| Violleta2022 a răspuns:

Asa este, cand te-ai dovedit un client neserios de nenumarate ori, s-au saturat si acum te-au marcat negativ, ceea ce mis e pare total corect/
Acum suferi consecintele faptelor tale!

Asta se intampla peste tot in lume la ora actuala, de la bancile normale pana la magazinele online, cand dovedesti ca nu esti un client corect, esti marcat ca cleint care nu prezinta incredere si nu ami esti servit.

Ce poti face acum?
Poti cumpara de la alte magazine care nu te au in baza lor de date si cumpara efectiv, ca de te razagndesti, te blocheaza si alea ori mergi cu cash i magazin si cumpara cu banii jos.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Suni la ei și întrebi

| dullcat a răspuns:

Incearca sa te reorientezi care alt magazin?

| SydneyFunnelWeb a răspuns:

Nu poți. În baza lor de date ești trecut "neserios". Nu scrie chiar așa, dar cam ăsta este termenul folosit. Afacerile se fac pe încredere. Ce încredere mai au oamenii ăia în tine? Îți spun eu: ZERO.

| zharmas explică (pentru SydneyFunnelWeb):

Pai si nu se poate face nimic? adica gen gata nu mai pot lua in rate niciodata?