| DrDeath a întrebat:

Am facut o mare prostie...nu are rost sa explic ca stiu ca nu prea aveti chef de citit.
Trebuie sa fac rost de 383 lei ca sa platesc.Cum pot sa fac rost de acesti bani cat mai curand? cryingcryingcrying
Va rog nu dati sugestii de genul:mergi la cersit, spune parintilor tai ca o sa te ajute.Nu sunt destul de mare in cat sa ma angajez.Help me!

Răspuns Câştigător
| Homye18 a răspuns:

Salut, sfatul meu este sa le spui parintilor. Indiferent cum vor reactiona acestia tot te vor ierta la un momentdat. Imi pare rau sa-ti spun dar este "prins cam intre ciocan si nicovala". Eu unul nu vad o alta cale de iesire din situatia prezentata de tine. Mai ales ca nu esti nici major ca sa poti munci cu "ziua" vb aia.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E criza nu gasesti nicaieri de munca din pacate, ori faci ceva la datornic un serviciu extra ori te ascunzi si nu dai banii.

| OhFuckIForgotMyNameAgain a răspuns:

Ce prostie? :O

| FurtunaDiesel a răspuns:

Pai in afara de muncit nu ai cum sa faci bani, nu iti pica din cer stai chill si faza cu parintii ar fi cea mai ok, sau spune-i unui prieten bun sa te ajute si ii dai in timp!

| Asdffd a răspuns:

Paiii...ai bijuteri? Obiecte de valoare? Du-te la amanet.;]

| Guster a răspuns:

Vinde bijuteriile (argint sau aur ca sunt mai valoroase) sau altceva la valoarea de care ai nevoie.

| Just4FunIE a răspuns:

Da'ti la amanet bijuteriile...

| Dde26nii a răspuns:

Baga bilet la loto.big grin
poate castigi.e o chestie de noroc