| maruianis a întrebat:

Am facut rost de un cont de google adsense cu 5 euro in el am schimbat date am facut cativa banuti si am dat trimitere pin am pus adresa mea dar un nume fals ca eu am fost banat, numele tatalui a fost banat acum 2-3 ani dupa care am sters contul resprectiv si am facut un cont nou pe Germania culmea ca la aprobat am schimbat tara si am pus numele mamei cu greu am reusit sa scot o plata dupa care am pus numele meu si ma banat pentru ca ma sabotat niste oameni invidiosi, daca vine pinul de pe contul asta pot pune din nou numele mamei sau macar alu tata ca doar a fost banat acum 2-3 ani se mai sterge de pe lista aia neagra?

6 răspunsuri:
| MuncaLaDomiciliu a răspuns:

Din pacate nu...Insa gandeste-te logic:ai reusit "performanta" de a fi banat de cateva ori de Google, inseamna ca ai persistat in a face ceva gresit.Nu o lua ca pe-o mustrare, insa nu-i poti prosti pe cei de la Google.Mai fa-ti un cont, foloseste numele unei alte rude, si incearca sa respecti regulile Google. Succes!

| maruianis explică (pentru MuncaLaDomiciliu):

Daca vine pinu acesta si sper sa vina, ca contul acesta e vechi din 2007 dar nu a fost folosit pot pune numele lu sora mea ca doar ea nu a mai fost banata niciodata bine ca vede aceiasi adresa oare nu zic nimic cei de la google

| Andrei_Lucian_1996 a răspuns:

Fa si mie rost de un cont adsens (cu bani desigur) da nu pe youtube mail andru.luci@yahoo.com

| maruianis explică:

Daca vine pinu si sper sa vina pot pune numele lu sora mea ca doar numele ei nu a mai fost folosit pana acum dar nu zice nimic google daca vede aceiasi adresa bine ca acum am siteuri legale fara nimic ilegal nu are de ce sa ma mai baneze

| Skizzoo a răspuns:

Explicami si mie cum scoti tu 5 euro prin google adsense, daca minimum pentru a scoate bani este de 70 de euro? "Payments are issued within 30 days after the end of the month in which your unpaid earnings reach €70.00." Si despre ce pin vorbesti tu?

| maruianis explică (pentru Skizzoo):

Bai ghita am facut rost de un cont cu 5 euro in el si pe parcurs am facut nu stiu vreo 90 sau acum poate si mai bine si am trimis pinul dar acum astept sa vina am pus adresa mea adevarata si prenumele dar la nume am pus alt nume de exemplu popescu "marghioala" daca pun pe numele meu isi dadeau seama