Acest site bby995, care nu dă acces la nici o informație, până nu te înregistrezi la ei, pute din start.
Tu ce zici? Cei 200 de dolari pe zi ii face de la papagali care pun botul si "investesc" acei 35 euro. Cand o sa invatati ca nu te trage nimeni de maneca sa te invete cum se fac banii usor si fara munca?
35 euro investiți în binance. Oricum nu am crezut. Doar cer păreri dacă e pe bune.
E țeapă că doar se știe că nimeni nu te învață cum sa faci bani în România, nici măcar la școală nu te învață asta.
E clar că e țeapă.
In primul rand, nici nu as intra pe site-ul asta, pare facut cu o palma la tastatura. In al doilea rand, sper ca ai peste 18 ani, deci stii ca banii nu se castiga nicidecum usor. Daca toti iti spuneau de aici in gluma ca aplicatia e reala tu chiar investeai banii?
Nu ceream sa îmi transfere 35 euro sa pot începe și eu pe aceasta aplicație xD
Categoric este o țeapă. Cine pune pe altcineva să investească în crypto ca să înceapă munca? Ea cu vânzările online câștigă 200 euro? Lol, poți câștiga mai mult de atât, trebuie doar să stai pe lângă cineva care a făcut vânzări online si te poate ajuta si pe tine.
Mihail2020 întreabă:
lifeistough întreabă: