| Andreeaioan115 a întrebat:

Am fost astăzi la ei și i-am rugat sa activez in grădiniță și m-au refuzat teribil, au zis ca nu pot face față acestui job de servitoare și le-am explicat cât de mult vreau sa lucrez iar ce ține de greșeală trecută ca am plecat cu o ora mai devreme nu s-a rostit nimic. Ce sa cred? Ca voi ajunge pe stradă? Dau funda. Vreau sa îmi câștig existența și sunt indignată!

15 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu am auzit de post de servitoare la gradinita.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu s-a rostit nimic. Adică? Cine, nu s-a rostit?
Nu vei ajunge pe stradă. Așa cu ai găsit acest post, caută și vei găsi și altul.

| Andreeaioan115 explică (pentru sadrian46):

Nu s-a rostit de greșeală mea de ieri, nu vreau sa plec de aici cu mustrări de constiinta. Ce folos ca nu am putut lucram aceasta instituție.

| minrest a răspuns:

Oricum nu iti placea; cauta-ti altceva. Pe viitor, sa stii ca nu se poate pleca mai devreme, intarzia sau lipsi nemotivat de la serviciu. Nu ai de ce sa fi indignata; nu au nevoie de cineva care concepe sa plece in timpul programului.

| Brizbriz a răspuns:

Ce intelegi prin "servitoare la gradinita" ca nu am auzit de asa ceva, servitori sunt numai la case foarte mari

si ce inseamna "ajung in strada"? aia e singura slujba in care te poti angaja?

Răspuns utilizator avertizat
| haileewatson a răspuns:

Ce inseamna servitoare in gradinita? Nu am auzit de asa ceva.

| VoidEternal a răspuns (pentru haileewatson):

Limba romana nu e pentru toata lumea.
(Ma refer la cum a pus ea problema).

| anonimuIl a răspuns:

Servitoare sau femeie de serviciu?

| SingleForOne a răspuns:

Ai putea lucra oriunde vreo cateva luni, strangi bani, faci un curs profesional, si progresezi in acel domeniu

| Aditu94 a răspuns:

Du-te in armata ca soldat si nu te iti mai pierde timpul..degeaba ai cap daca iti ploua in gat.

| Silwian a răspuns:

Cum sa lucrezi in acest domeniu când tu ai niste probleme?

| cehos69 a răspuns:

Cunoaste fratele niste baieti care te pot ajuta, daca esti dispusa sa colaboram astept veste happy sa produci bistari

| Secretgirl7890 a răspuns:

Fata găsește ți alt loc de muncă, nu o sclava...