| andreeaxx a întrebat:

Am fost reprezentanta avon o perioada. Am avut de platit o comanda, la care am intarziat o saptamana deoarece plecasem din oras si nu am reusit sa o platesc. Dupa 1 an am primit prin posta "penalitati de intarziere". Data scadenta era in ianuarie, dar eu in casuta postala am primit-o abia pe la jumatatea lunii februarie. Am fost si am platit, si apoi am tot primit de la o firma de recuperari datorii ca am de platit. Am fost si am platit de 2 ori o suma, si ei continua sa-mi trimita somatii. Ce trebuie sa fac? Va rog din suflet sa ma ajutati ca sunt disperata!

1 răspuns:
| GiovannyGrandiossu a răspuns:

Ti-a comunicat Avon cesiunea de creanta? Daca esti dispusa sa platesti datoria integral, inclusiv penalitatile, tu ar mai trebui sa platesti doar penalitati de la data ultimei scadente din ianuarie si pana in prezent, o suma mica banuiesc, pentru a iti stinge datoria complet; citeste clauzele de neplata din contract. Pastreaza documentele, chitantele si bonurile. Ai grija sa mentionezi EXACT ce factura platesti ca sa nu refuze oamenii sa-i faca stornare. Firma de recuperari creante nu are nici o treaba cu tine daca nu ai semnat nimic cu ei, si mai mult ca sigur nu se mentioneaza nimic despre ei in contractul cu avon. Boul se leaga de coarne si omul de semnatura. In primul rand Credit Express (banuiesc) nu isi face treaba (actualizare); in judecata nu te vor da pentru ca prejudiciul nu merita efortul, plus ca ar si pierde in cazul tau, deoarece faptul ca ai avut binevointa, bla bla de ati plati intr-un final datoria... ianintea demararii unui proces civil... Ok, vorveste cu ei, spune-le ca ai platit si sa te lase in pace, in ultimul caz fa-le o sesizare pentru practici neloiale. Nu pot sa cred ca lumea inca mai crede in venituri din MLM. Succes!