Sa nu crezi ca l-ai prins pe Dumnezeu de picior, monedele alea nu fac mai nimic in momentul asta.
Ca si colectionar de monede iti spun ca nu iei nimic pe ele. Sunt piesa comune. Sunt de 1 ban din doi ani mai rari si una de 50 de bani. In rest valoarea lor este egala cu 10 bani.
Monede valoroase: 250 lei 1940 legionara - asta e rara si scumpa si nu s-a mai gasit de mult un exemplar, 20 lei 1944 - Ardealul nostru(asta e de aur) si mai sunt da nu are rost sa iti spun daca nu esti colectionar sa le evaluezi la adevarata valoare.
Dupa anul 1950 nimic nu e valoros si cele de dinaintea anilor '50 cam 70-80 lei.
Fac 70-80 daca stii ce sa cauti inainte de '50.
Am piese de 100 lei 1943/1944 si cuai mult de 5 lei (si aia daca e in stare xf++) nu o vinzi. Sunt atatea piese comune. Nu tot ce ii vechi ii si scump. Valoarea unei piese este data in primul rand de starea de conservare, urmat de material, tiraj, etc. Am o piesa din timpul lui Alexandru Macedon (330 i. Hr) si mai mult de 15$ nu valoreaza, dar am o alta piesa austrica care valoreaza undeva la 100$(e o piesa mai rara si nu are rost sa ii dau numele).
anonim_4396 întreabă:
CocteilDeCuvinte întreabă: