| FocusMood a întrebat:

Am gasit niste monede de 10 bani din 2007. Iau ceva pe ele?
Ce monede ar mai fi asa valoroase?

5 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Sa nu crezi ca l-ai prins pe Dumnezeu de picior, monedele alea nu fac mai nimic in momentul asta.

| FocusMood explică (pentru AFR81):

Vazusem pe cineva ca vindea o moneda da 10 bani 2007 cu 50 lei si am zis gata, caut monezi laughing

| Zaygon a răspuns:

Ca si colectionar de monede iti spun ca nu iei nimic pe ele. Sunt piesa comune. Sunt de 1 ban din doi ani mai rari si una de 50 de bani. In rest valoarea lor este egala cu 10 bani.

Monede valoroase: 250 lei 1940 legionara - asta e rara si scumpa si nu s-a mai gasit de mult un exemplar, 20 lei 1944 - Ardealul nostru(asta e de aur) si mai sunt da nu are rost sa iti spun daca nu esti colectionar sa le evaluezi la adevarata valoare.

| 1AngryMan a răspuns:

Dupa anul 1950 nimic nu e valoros si cele de dinaintea anilor '50 cam 70-80 lei.

| Zaygon a răspuns (pentru 1AngryMan):

Fac 70-80 daca stii ce sa cauti inainte de '50.
Am piese de 100 lei 1943/1944 si cuai mult de 5 lei (si aia daca e in stare xf++) nu o vinzi. Sunt atatea piese comune. Nu tot ce ii vechi ii si scump. Valoarea unei piese este data in primul rand de starea de conservare, urmat de material, tiraj, etc. Am o piesa din timpul lui Alexandru Macedon (330 i. Hr) si mai mult de 15$ nu valoreaza, dar am o alta piesa austrica care valoreaza undeva la 100$(e o piesa mai rara si nu are rost sa ii dau numele).