| Deni0303 a întrebat:

Am gasit pe OLX acum 2 luni un anunt de testare creme, audienta la emisiuni si modeling. Mai intai am facut o fisa de inscirere la care am platit 250 RON. Ulterior, am facut si acele testari de creme si am primit o oferta de a promova produsele si prin modeling, ceea ce include un album cu fotografii, ceea ce m-a costat 1.000 RON valoarea initiala, dar albumul/contractul este de 600 de euro pe un an.

Mi s-a promis o plata de 500 de euro per reclama, asumandu-ne ca in timp de 3 luni trebuie sa platesc toata suma totala de 600 de euro. Femeia cu care am semnat contractul a "promis" ca va fi o reclama pe puna, si ca albumul va fi gata in decurs de cateva zile (a trecut mai mult de o luna deja).

Ma gandesc la renuntarea contractului, unde nu voi primii niciun album daca nu platesc suma aceea totala. Intrebarea mea este, a mai avut cineva de aface cu o companie de genul? Este teapa?

Compania se numeste Agentia Actors Talent Group, cu sediul undeva langa Izvor in Bucuresti.

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Evident că e teapa.
Și e chiar o țeapă veche și clasica.

| GabiDumitrescu a răspuns:

E teapa de la o posta, offf...

| johnnny123 a răspuns:

Felicitări, tocmai ai aruncat niște bani pe fereastră.

| alina2k18 a răspuns:

Teapa veche rau, ma mir ca mai prinde la cineva :))) mergea bine acum 15-20 de ani.
Nu gandesti si tu ca daca te inscrii undeva nu trebuie sa platesti? :)))
Ce draci modelling cand e plin de agentii de recruteaza influenceri si VA PLATESC ei nu voi pe ei :)))
Aia au o firma legala ca sa nu aiba probleme adica iti iau banii legal dar tu o sa primesti nimic :))) nu te baga nici naiba in reclame :)))
https://www.tpu.ro/......ake-up-si/
S-a mai discutat subiectul.

Vezi aici daca mai platesc si daca mai inscriu persoane https://cosmetictest.com/inscriere/

| VoidEternal a răspuns:

Mergi la poliție. Țeapă 100%.

| siriusblack98 a răspuns:

Un om poate fi tepuit in asemenea hal (adica pe fata) din 3 motive:
1. E prost rau, dar rau de tot nu asa oricum.
2. Este extrem de disperat dupa bani/"faima"/validare.
3. Ambele variante de mai sus.

| FreddieM a răspuns:

Încă mai tepuiesc ăștia? Cum o cheamă pe tipa cu care ai făcut acordul? Da un nume și aflu imediat ce hram poarta. Nu mai da nici un ban, ar trebui ei sa plătească, ei au nevoie de,, imagine''.
Cheers

| FreddieM a răspuns:

Firma a fost înființată în 2023 și are zero capital, zero încasări. Grija mare în viitor.
Cheers

| Solane a răspuns:

Mamaaaa ce teapa!
Pai tu nu gandesti ca daca le faci teste si reclame ei trebuie sa te plateasca? De ce sa platesti tu?
Nu vei primi nici un ban de la ei chiar daca vei continua sa le dai bani.