Nu cred ca valoreaza mare lucrur din cate ai spus, poate un 50 lei. Doar daca sunt serii complete, neuzate, eventual unele timbre mai rare, erori etc.
Sunt în jur de 250 de timbre per total. Şi dacă sunt serii complete sau nu, nu ştiu, dar pe fiecare pagină are un rând-două cu mai multe timbre din aceeaşi serie. Unele au ştampilă pe ele.
Da, nu valoareaza mare lucrur, daca iei ceva mai mult de 50 lei este bun pentru ce ai acolo.
De fapt relaţia mea cu "tatăl" meu nu a fost niciodată bună. El pentru mine este un străin care trăieşte pe banii mamei. Nici nu ştie că are albumul la mine. Cât despre amintirile lui, nu d-au doi bani pe ele.
Eu zic sa nu le vinzi... nu stiu cat valoreaza acele timbre in bani... dar pentru tatal tau cred ca valoreaza foarte mult,chiar daca el ti le a dat tie, nu cred ca vrea ca tu sa le vinzi, desi probabil ti-a spus sa faci ce vrei cu ele, eu cred ca totusi el nu ar dori ca tu sa le vinzi, sunt amintiri din copilaria sa, si la batranete cand o sa le vada si o sa isi aduca aminte cu cata bucurie le-a strans va zambi si probabil iti va spune si tie cum a facut rost de fiecare, pentru ca asa sunt batranii, povestezc intamplarile frumoase din viata lor.Parerea mea este ca zambetul pe fata parintilor tai valoreaza mai mult decat orice suma de bani.Asta e parerea mea, tu poti sa faci ce crezi tu ca e mai bine cu ele.Si scuze ca nu am raspuns strict la ce spune in intrebarea ta.Salut
cllauddiuu întreabă:
Generalgrevious031 întreabă: