| AlhghgfgdgAlxfr a întrebat:

Am idee de afacere online. Nu pot sa zic aici planul si ideea, dar in mare parte se va intelege. Site-ul il fac eu. M-am gandit la cele mai mici detalii, de la promovare pana la logo. Promovare va fi prin Google Adword (inclusiv Youtube - reclamele video sunt cele mai eficiente, folosindu-se de algoritmi genetici reclama este vazuta de cine trebuie si este ieftina decat cea TV), optimizare SEO profesionala si recomandare al unor persoane importante din domeniul antreprenorial ( Lorand Soares). Am nevoie de o finantare de cateva mii de euro sau de preferat 5000euro. Nu pot sa spun planul afacerii aici happy. Nu prea am gasit investitor. Cineva intersat sa ma ajute?

4 răspunsuri:
| Valentinaldoilea a răspuns:

Nimeni nu iti da bani fara o garantie. Iar aici, nu cred ca gasesti oameni cu bani.

| ALEXICAmarketing a răspuns (pentru Valentinaldoilea):

Corect laughing) 5000 de euro este suma imensa pentru Ro.Se poate cumpara si o casa in anumite orase, comune.

| Valentinaldoilea a răspuns (pentru ALEXICAmarketing):

Nu conteaza foarte mult suma ci garantia reusiteisi a restituirii. Dar da, in Romania suma este imensa. Nu poti sa-ti amintesti dar, imediat dupa '90 au venit strainii care au investit 5$ si s-au imbogatit pentru ca romanii nici acei 5$ nu si-i permiteau. Dar pentru orice strain era un mizilic.

| ALEXICAmarketing a răspuns (pentru Valentinaldoilea):

Tu ai investi in Republica Moldova sau Ucraina? Bravo celor care investesc si castiga (nu sunt chiar asa multi). Trebuie sa ai curaj ca sa investesti.