anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am inchiriat referali cu 0.75$ la inceput au dat click-uri iar acum de circa 10 zile nu au mai dat nici macar un click... ce fac in cazul asta? ii mai pot schimba fara sa mai pierd bani? sau trebuie sa cumpar altii?

6 răspunsuri:
| bombonik44 a răspuns:

Pai ce inseamna referali?

| resp3ct a răspuns:

Daca vorbesti de bux.to eu astept de 2 luni sa imi aprobe sa scot 50$ si nu cred ca imi vor aproba vreodata cererea. E o mare teapa.

| mwmile a răspuns:

Neobux nu e scam. Eu am echipa de verificat site-uri pe internet si din 300 de site-uri PPC ( Pay-per-click) doar 3 au platit din care 1 a dat faliment recent. Deci...NU SE MERITA! Bux.to e SCAM chiar daca plateste prima data. Cei care stiu poker pot sa intre pe www.bonu stiu.webs.com si sa nu se mai chinuie cu click-uri aiurea. Ei fac la un click 0. 10$ si tie iti da 0. 01$ si mai baga si roboti NeoBux. Cel mai bun PPC a fost UPBUX. Era bun tare, investeai in referali 50$ si in 2 saptamani faceai 100$. Dar in nici un caz sa nu credeti ca o sa va imbogatiti din click-uri. Astea sunt facute ca sa va faca sa nu priviti mai departe ce puteti face: internet marketing, Affilieri, PPL, PPV, etc. Pentru more info dati mesaj.

| Tonyi a răspuns:

Imi pare rau dar si pentru ai recicla trebuie sa platestisad Incearca mai bine sa iti aduci referali directi. Best PTC sites sau Only low payout