Scuze Cata, ti-am dat negativele fara sa ma uit la profil.
Credeam ca te ocupi exclusiv cu astfel de chestii, pe care eu nu le gasesc defel "sanatoase", ci mai degraba pierdere de timp si fraiereala pe fata.
Avand in vedere celelalte posturi, e clar ca nu te ocupi cu asta, si daca ai recomandat asa ceva, a fost asumat si. pana la urma o solutie.
Eu clar nu mi-as pierde timpul cu asta. Daca tot caut sa muncesc de acasa, Amazon angajeaza operatori pentru relatii cu clientii pe banda rulanta. (am 2 cunostinte care lucreaza de 3 ani).
Trebuie doar sa stii o limba straina (ele lucreaza pentru Spania, respectiv Italia), si sa detii certificat C1 in acest sens.
Castigul minim a fost de 2400 ron net, castigul maxim in decembrie si de Paste - 4600 ron.
Logic ca la 16 ani si fara sa ai C1 intr-o limba straina nu poti castiga de acasa sumele astea, dar nici sa dai milioane de clickuri pentru 150-200 de ron nu mi se pare prea profitabil.
Ca ospătar merge.
Vezi daca ai prin apropiere unul, și lucrezi cu jumate de norma.
Salut, din pacate sunt foarte multi tineri in situatia ta. Gandeste-te ce sti sa faci, ce iti place si cum ai putea sa lucrezi. Sunt site-uri de microjoburi de exemplu, care ofera tot felul de taskuri platite. Mai exista si optiunea sondajelor platite, etc. Da-mi un mail pe adresa catalingeorgescu151@gmail.com in care sa-mi spui mai multe detalii despre ce ai putea face si incerc sa te ajut. O dupa-amiaza faina si mult spor! Cata.
Buna! Imi pare rau pentru situatia ta.
Eu la 16 ani vreau sa ma angajez, deci..am auzit de o meserie la care poti lucra de la 16 ani.te faci chelner la MC Donalds sau Kfc sau din astea..adica lucrezi pe negru..adica primesti bani adica din salariul de 2100 tie iti da doar 1400 sa zicem.
Sper ca te-am ajutat!
NU angajeaza la negru Mc /kfc lucrezi part time la 16 ani - 6 ore/zi si ii dau max 1100 si ceva bonusuri daca lucreaza in weekend, in rest impozite platite, are asig sanatate si contract de munca!
Buna, munca la negru nu e o solutie, mai ales in cazul unui minor. ITM abia asteapta sa aplice amenzi si nu mai prea risca nimeni.
andreiscripcaru întreabă: