| Cristiflash a întrebat:

Am nevoie de ajutor legat compunerea unor articole si publicarea lor pe un site.(activitate pentru acasa)

Este vorba de un o pagina web ce contine diferite articole ce trebuiesc adaugate zilnic.
Articolele se adauga foarte usor, ca si cum ai trimite un email cu o poza.
Eu doresc aproximativ 10 articole pe zi, iar ca sursa de inspiratie o sa fie o alte articole, numai ca nu doresc copierea efectiva ci rezumatul lor in jur de 10 - 20 de propozitii per articol.(Nu cred sa dureze mai mult de 5-15 minute pentru un articol in functie de experienta)

Persoana ideala:
- persoana de sex feminin sa scrie corect gramatical si sa aiba o exprimare clara
- sa aiba calculator acasa cu internet acasa
- persoana care se gandeste pentru viitor sa lucreze ca jurnalist si doreste o prima experienta
- poate sa fie cineva care are foarte mult timp liber la serviciul actual

Cine este interesat va rog sa trimiteti mail la adresa linknewsro@gmail.com cu urmatoarele informatii:

Nume:?
Varsta:?
Oras:?
Daca are Yahoo ID :?
Eventual Telefon:?
Cat bani doreste pentru aceasta activitate:?

Siteul este www.linknews.ro

Nu este nevoie sa plecati de acasa pentru aceasta activitate.
Plata se poate face prin serviciul de trimis bani al postei sau transfer bancar.

Nu stiu cum o sa evolueze colaborarea pe viitor dar in prezent si pentru 6 luni am nevoie de acest ajutor. Eu sunt increzator ca in viitor colaborarea va evolua din toate punctele de vedere.

Va multumesc pentru interes tuturor.

4 răspunsuri:
| teiube a răspuns:

Da sunt interesată eu sunt la liceu de uman ma numesc Adriana in mai fac 18 ani sunt interesata de job sunt din bucurești

| Cristiflash explică:

Pt: Anayrda scrie in anunt:
Cine este interesat va rog sa trimiteti mail la adresa linknewsro@gmail.com cu urmatoarele informatii:

Nume:?

Varsta:?

Oras:?

Daca are Yahoo ID :?

Eventual Telefon:?

Cat bani doreste pentru aceasta activitate:?

Deci astept mail.

| Greenovidiu a răspuns (pentru Cristiflash):

V-am trimis mail cu datele cerute dar nu am mai primit niciun mail de la voi cu mai multe detalii! De Ce?

| Cristiflash explică (pentru Greenovidiu):

Salut GreenOvidiu,
Am raspuns la toate mailurile acum. Cred ca erai si tu printre ele.
Merci,
Cristi