anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de bani si nu stiu cum sa-i obtin. Idei?
Mentionez ca am decat 15 ani.

PS: Exlus in totalitate sa cer de la parinti sau de la oricare alti membri ai familiei.

17 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Poti sa faci treburi prin casa si sa-ti rogi parintii sa-ti dea bani pentru asta. (nu mult...)
Poti sa-i rogi pe ai tai sa-ti lase alocatia atunci cand vine...De luna asta parca e 84 de lei? (Nu stiu, asa am auzit...)
Te duci pe la bunici...si poate primesti ceva. Mai gasesti si sarcini mici pentru care s-ar putea sa te angajeze unii (sa pui pliante, sa plimbi catei IDK-nu m-am interesat vreodata)

| raMLesS a răspuns:

Fă video-uri mişto şi punele pe youtube De exemplu la 1000 vizualizări, 10 persoane au făcut clic pe anunțul costul este 0.6 dolari 6 $ atunci
YouTube ia 50%, iar restul vă oferă dvs. 3 dolari
și dacă calculam
1.000 afisari = 3 dolari
10000 afisari = 33 dolari
100000 afisari = 330 dolari
1000000 afisari = 3300 dolari

| anonim_4396 explică (pentru raMLesS):

1000000 afisari = 3300 $?! Am nevoie de pisici, muuulte pisici!

| syd2 a răspuns:

Lucreaza chelnerita sau ceva de genu, eu ii cant la pian lu bunelu si el imi da 50 de lei, fac asta in fiecare duminica big grin.

| Suck a răspuns:

Cea mai veche mesrie din lume, e si banoasa.

| anonim_4396 explică (pentru Suck):

Agricultura? Mi-e imposibil sa dau cu sapa fiind la oras.

| Suck a răspuns (pentru anonim_4396):

Mda, agricultura, la asta ma gandeam si eu.

Stiam la ce te gandeai dar credeam ca ai observat ca nu am pus intrebarea la T/A.

Nu-i bai, era o optiune si inca este, pe asta nu ai exclus-o.

De fapt, se intelege ca e exclusa. Am mentionat ca am 15 ani. Plus ca cine ma cunoaste si-ar da seama de asta. Tu esti o exceptie, tu decat raspunzi degeaba si mai bine te-ai opri sa faci loc raspunsurilor cu adevarat folositoare.

Oricum tot la vorba mea ajungi.

Ma enervezi si devii nesimtit. Stiam eu ca ai o parere proasta despre mine.

Sa nu-ti pese de parerea mea.

P.S: Ai putea sa gasesti uun copil sau doi sa faci pe bona, la varsta ta nu prea poti face mare lucru si esti si fata, eu la varsta ta lucram dupa ore in fiecaee zi.

| doreal a răspuns:

Hmm... nu ai ce sa lucrezi la varsta de 15 ani. Chiar daca nu te intelegi cu parintii tai, pana la 18 ani de ei depinzi. Incearca alocatia sa ti-o strangi daca nu ti-o iau ei.

| CatelusaCuParulCret a răspuns:

1. Fa-te bona.
2.Meditatii.
3.Promoter (adica sa imparti pliante)
4.Organizator de evenimente copii (D-alea cu zilele de nastere. Te mai poti ocupa si de buna lor dispozitie, adica sa nu faci ai nimic)
5.Chelner/spalator de vase
6. Plimbator de animale (daca nu esti obisnuit cu rahatul de caine, nu)
7. Colinda. (eu fac 500 lei pe an de la colindat)

| DjNick112 a răspuns:

Salut! Stiu o metoda mai buna pentru a face bani, este vorba de un joc, probabil multi ati auzit de el, se numeste Market Glory, poti castiga multi bani, uitati dovada https://www.youtube.com/watch?v=L8ebavFoS8k (aceasta este doar o dovada ca banii ajung in cont, deci poti castiga si mai mult, chiar si mii de euro, intra in link-ul de inregistrare si vezi la top venituri)
Nu stii de unde sa incepi, cum sa faci bani din acest joc? M-am gandit si la asta, sunt tutoriale pe youtube, daca nu gasesti iti dau eu dupa ce te inregistrezi.
Link-ul de inregistrae este aici:
http://www.marketglory.com/strategygame/DjNick112

Răspuns utilizator avertizat