Mai bine scrie ce simti... Deja si sentimentele trebuie sa ni le exprime altii?
TC (aka. The Connect) feat. Kanye West - E.T
http://bit.ly/eq4yJx
In mare taina te-am iubit mereu la tine m-am gandit iar cand vei fi mai fericit adu-ti aminte ca ai chinuit un suflet bun ce te-a iubit -
Eu te iubesc tu ma iubesti dar despartirea noastra nu va dura mult deoarece unu langa altu la bine si la greu eu spun te iubesc……….tu spui te iubesc Ranile din dragoste se vindeca foarte greu si sunt foarte dureroase
Sa razi cand inima iti plange, sa lupti cand crezi ca nu mai poti invinge. sa ai curajul sa spui da, sa ai curajul sa spui nu si intotdeauna sa ai curajul sa fi tu
Iubeste caci iubind vei invata sa suferi si suferind vei invata ce e bun pentru. tine
Niciodata in viata ta sa nu arati unei persoane cat de mult o iubesti…
E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie, e greu sa suferi in tacere si nimeni sa nu stie.
Nu dispera cind soarta te apasa si nici nu plinge de-al tau destin caci dupa un chin viata-i mai frumoasa cum dupa ploaie ceru-i mai senin…
Azi esti orbit de fericire si ai uitat ca cineva traieste doar pentru tine. Dar maine vei cadea dintre nori si vei privi in urma… ma vei vedea acolo si vei sti ce inseamna regretul.
Invata sa invingi lacrima cu un zambet chiar si atunci cand doare.
Am invatat sa visez…Dar in acelasi timp invat sa-mi tin ochii deschisi…Realitatea nu este asa frumoasa cum vreau eu …Dar o accept asa cum este…
E atat de frig … lacrimile mi-au inghetat si nu mai pot sa zambesc. traiesc un vis demult apus si nu-mi mai revin la viata
Te simti rau atunci cand tu iubesti pe cineva si stii ca el nu te iubeste pe tine ci pe altcineva…te simti singur
Viata poate fi inteleasa doar privind in urma, dar poate fi traita doar privind inainteCel mai rau fel in care simti absenta cuiva este sa stai langa el si sa stii ca nu va fi niciodata al tau.
Regret ca esti departe / si nu te pot vedea / dar te am mereu aproape / in inimiora mea…
Spune-i ca l-am uitat, spune-i ca nu ma mai gandesc la el, spune-i ca nu-l mai iubesc, dar ca ti-am spus toate astea printre lacrimi
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te kca altii ar da orice sa traiasca
Azi sunt putin trist, probabil ca tristea e din afara, daca ar fi din mine as fi prea trist…
Iti cer iertare, stiu ca nu crezi ca ma doare, poate daca ai vedem lacrimile mele care cad in fiecare seara pe perna m-ai crede, te rog iarta-ma…
Uitarea sigur va veni vor trece clipele pe rând când la trecut te vei gândi păstrează-mă o clipă-n gând…
Dragostea incepe cu o gluma si se sfirseste cu un suspin
Nu am vrut sa ma ranesti dar ai facut-o, nu am vrut sa te iubesc dar. si pe asta am facut-o, nu vreau sa te iert dar… o voi face!
În dragoste, să nu faci din durerea altuia fericirea ta…Dorul e focul în care ard speranţele, dorinţele, durerile, iar cenuşa ce rămâne reprezintă amintirile…
Hey FUNDA...
♦ Ah viata! Credeam ca vei fi mai blanda cu mine, dar m-ai aruncat salbatic aici de unde doar strigatele mai amintesc de mine…
♦ As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreau sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
♦ At my desk cu nimeni…cu tristetea…cu mine…
♦ Avaible la tristete, la lacrimi si tacere…
♦ Azi e doar o zi din sirul nesfarsit al tristetilor mele…
♦ Busy pentru fericire si speranta…Avaible pentru lacrimi…
♦ Ce soare trist! Ieri parca era mai vesel…A, nu ieri! De mult, tare de mult…
♦ Colorand zilele mi-am dat seama ca am o pasiune pentru nuante: negru… mai inchis… foarte inchis…
♦ Daca as putea as zbura la fiecare lacrima ce plange in ochii tai pentru mine, as culege-o cu buzele si ti-as umezi cu ea gurita uscata de dor… dar am uitat sa zbor
♦ Daca as spune ca nu sunt as minti, daca as spune ca sunt as face la fel, pentru ca o parte din mine e la ea/el, dar el/ea nicaieri…
♦ Daca plang …lacrimez, daca iubesc … te iubesc
♦ Frumusete
…exterior, zambet …exterior, inauntru…
♦ Iarna noptile se maresc iar zilele se micsoreaza, in sufletul meu e de mult iarna, o iarna polara…
♦ Ma gandesc la ce a fost si nu inteleg de ce, privesc la cum sunt si nu inteleg cum, ma uit in viitor si vad cum as vrea sa fiu… doar ma uit…
♦ Maine va fi frumos, mai va fi mult mai bine, azi … e doar azi…
♦ M-am asezat pe genunchii singuratatii mele…
♦ Mi-ai spus ca ma iubesti, acum imi arati ce putin…
♦ Nu sunt aici pentru tine, nu sunt aici pentru cineva, sunt doar pentru mine, ma odihnesc in singuratatea mea…
♦ Nu-mi spune nimic, e mai bine asa, as vrea sa te cred, dar azi nu mai cred in noi…
♦ O secunda as vrea sa te privesc, sa-ti vad ochii tristi de dorul meu si mi-ar fi de-ajuns
♦ Petalele care cad nu se mai lipesc, inimile care se despart nu se mai unesc, lacrimile care curg nu se mai opresc…
♦ Plang odata cu ploaia, zambesc odata cu soarele, iubesc soarele, dar e mereu ascuns printre nori…
♦ Priveste, citeste si invata, sa nu crezi ca viata e usoara. A mea s-a simplificat mult in ultima vreme, am ramas doar cu durerea inimii mele…
♦ Singur/a si trist/a, nici nu cred in tristete! Nici nu e nevoie. e chiar aici langa mine…
♦ Status pentru cel ce-l citeste, eu nu mai trebuie sa il citesc pentru ca il scriu si il traiesc in fiecare zi
: tristetea e sora mea geamana, ma iubeste si nu ma lasa singur/singura niciodata…
♦ Sufletul nu mai poate fi racorit, doar obrajii aprinsi, scaldati in lacrimi…
♦ Sunt aici, caci acolo unde as vrea sa fiu nu sunt…
♦ Sunt plecat/plecata… culeg flori de tristete…
♦ Tristetea e o stare trecatoare, singuratatea e o stare…
♦ Tristetea… cuvantul care spune ca ceva nu e bine…
♦ Un status pentru cel/cea ce stie ca nu-l merita: Ai fost, vei fi si vei ramane aici… in inima mea
♦ Viata mea e simpla: ma trezesc, lucrez, mananc si adorm intr-un ritm aproape nesesizat de tristete….
Unt doar o masca creata pentru altii, perfectionata pentru mine. Acum nu mai stiu daca eu sunt eu sau daca sunt ceva inventat de mine
Zambete. Priviri desprinse din vise. Inca mai sper la cele promise. De ce imposibilul nu este permis? De ce imi doresc doar ce`i interzis
Am intrebari de pus, raspunsuri de dat, ganduri de ascuns, oameni de uitat!
E atat de frig … lacrimile mi-au inghetat si nu mai pot sa zambesc. traiesc un vis demult apus si nu-mi mai revin la viata
Ai incercat site ul http://ymstatus.com ...sau http://www.yahoostatus.ro/statusuri-triste.php
Mult succes :-* si nu uita ca nimeni nu merta ca tu sa fii trista :) tristetea e doar un gand ce iti innegura putin vsele, dar lumina va aparea... Funda?
1.Cerul plange cu lacrimi de sange, ca ai luat-o pe ea si m-ai uitat pe mine!
2. Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi.
3.Intru in operatie peste 10 minute, doctorii mi-au spus ca imi vor scoate tot ce simt eu pentru tine...
4. Daca crezi in vise.atunci vei dormi toata viata...
5.Sunt ca un inger fara aripi... fara speranta, si condamnat la suferinta si singuratate...
6.Prietenii falsi sa imi dea un Buzz... astazi fac prezenta.
7.Am pierdut tot ce aveam şi după aceea mi-am dat seama că nimic din ce am pierdut nu era al meu într-adevăr.
8.Ai FoSt FrUkTuL InTeRzIs DiN KrE Am GuStAt... acum Fara tine ToTuL E schimbaT
9.Cel Mai Dureros Mod De A`ti Fi Dor De Cineva E Sa Stai Chiar Langa El, Stiind Ca Nu Il Poti Avea...
10.Visele nu ti le dau! nu m-i le poti lua! Sa visez e viata mea
Sper ca te-au ajutat :X:X:X
Inainte sa plec vreau sa stii ceva:. arunca pozele cu mine si sa nu’ti fie dor.ca n-are de cine
Esti patetic si tu stii.nu mai cred in jucarii.tu mereu crezi ca pun botu’.hai c’o faci pe idiotul
Prea tarziu pentru regrete…pentru lacrimi …Viata merge inainte, cu sau fara prea multe cuvinte!
Am o vorba de la tata. intr-o zi se-ntoarce roata
Am o tehnika speciala. stiu exact cum sa te bag an boala. sa te’nec an parfum si sa ma vezi printre baloane de sapun
Nu-mi pasa ca ma sting ujor asteptamnd.nisip purtat.de vant.doar lacrimi mi-ai lasat si un suflet pierdut.sa-mi tsina de urat.
I need you here wherever you are …I need you now to take me so far!
Chiar dacă în spatele unui vis se poate ascunde un coşmar…nu uita să crezi în tine şi toate problemele încet dispar
Fericirea este gaura cheii prin care tragi cu ochiul la ceea ce numai visul poate atinge
Sunt inofensivă, dar gândul meu e criminal
După bărbat şi autobuz să nu alergi niciodată. că după o jumătate de oră vine altu
Cristiana_Irina_1995 întreabă:
maddy13maddw întreabă: