Dk nu cauti sa faci promotii.am doua verisoare care de la 16 ani se ocupa cu asta. dupa scoala.adk cu jumatate de norma.ele au 19 ani. aproape 20.si inca fac promotii. poti inkerca.nu e greu deloc.si eu am facut promotii impreuna cu ele.in Ab.si am doar 15 ani..
De ce nu inkerci sa faci promotii.Am 2 verisoare care fac promotii de la 16 ani si acum au aproape 20... fac asta dupa ore.si eu am facut promotii impreuna cu ele.am doar 15 ani.e foarte simplu. poti inkerca.nu e greu deloc.si se castiga binishor.o sa ai bani de buzunar.
Bine dar de unde eesti ca eu iti pot da site cu loc de munca din Sibiu ...si tu esti din Bucuresti. deci?
Sunt din bucuresti. Deny. eu caut sa fac promotii, dar nu cunosc pe nimeni care face sau a facut asta. de aceea am cerut ajutorul vostru.
Nu tiar placea sa fii un reprezentant AVON e minunat eu sunt de 2 ani in lumea avon si castig si bani dar si produse cosmetice. Uite baga id asta este o experta in lumea AVON : avon.cosmetics043@yahoo.com nu o sa regreti sa stii doar vorbeste u aceasta doamna si iti va da indicatiile e usor nu ocupa tim si ai o varsta potrivita
Adriana,si eu sunt din bucuresti
inainte sa devin reprezentant avon am incercat si eu ca promoter
am gasit intre 5-7 ron / ora
e inuman
6/8 ore pe tocuri castigi intre 30-40 ron
cat dai pe drum, mancare numai ramane nimic.
de ce nu incerci ca reprezentant avon?
castigi intre 20-40% discount + cadouri de bun venit
http://avon-romania1.blogspot.com/search/label/2.Reprezentant
daca esti in bucuresti te pot ajuta sa te dezvolti ft repede ca si lider, in cazul asta vei castiga mult mai mult.
ai datele mele de contact in stanga pe blog
idul meu este : bia_coolgirl94
da-mi add, incearca, nu ai ce pierde!
te astept :*