| MironescuAndrei19 a întrebat:

Am o intrebare, am 19 si am un job (e primul meu job) si lucrez de doua luni si jumatate aproximativ si as vrea sa stiu daca pot face un credit la ing in valoare de vreo 4500 lei pe un an. Mi-l aproba?

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu, trebuie sa ai minimum 6 luni decind te ai angajat, iar un credit atit de mare cum il platesti daca se fac restructurari si pierzi locul de munca? Locul de munca unde esti acum nu este vesnic, oricînd te poate da afară pe motiv ca nu au bani, asa ca daca nu este urgent si nu ai o situatie de viata si de moarte o operatie nu te baga cu credite la banca, ei pun comisioane enorme si nu vei avea cu ce sa achiti, dar la ce i ti trebuie 4500 lei? Vrei laptop nou? Nu arunca banii pe asa ceva laptop calculator, ca peste un an doi, vrei altul ca acestea se demodeaza.

| Violleta2022 a răspuns:

Creditul bancar se poate aloca dupa minim 12 luni de la angajare si conditia ca contractul sa fie permanent.

| dinaprilie a răspuns:

Vezi daca poti face un fel de descoperire de card. extra rol sau cum so numi acum

| outsidethebox a răspuns:

Bogdane, draga, cum poți sa vii cu link uri afiliat la trading, domeniu in care 98% pierd si sa spui ca in 5 minute scoti 80% din investitie?
Daca scoteai tu banii astia nu mai erai aici, depunandu-ti, pardon, comentand cu aff link pe topic de afacer si finante...

Si nu, nu am sa-ti dau 5 lei.