| linetech a întrebat:

Am o intrebare, am facut un curs de masaj si as vrea sa merg la domiciliu sa fac masaj, si ca sa am mai multi clienti m-am gandit sa imi fac flyere sa ii pot atrage. Pentru asta trebuie sa fiu autorizat ca sa imi fac reclama prin flyere? Sau e mai bine sa fiu recomandat de un client la altul?

Răspuns Câştigător
| BiuL a răspuns:

NU iti trebuie autorizatie pentru reclama pe flyere, insa vezi ca daca realizezi venituri trebuie sa le declari la fisc sa platesti impozit altfel faci evaziune fiscala. Eu zic sa dai anunt la ziar, mica publicitate si eventual sa iti faci un cont pe facebook sa iti rogi prietenii sa dea likeuri si sa distribuie pagina. Flyerele eu zic ca oamenii le cam arunca, nu le prea acorda atentie.

| linetech explică (pentru BiuL):

Dar daca dau anunt in ziar, nu risc sa imi vina un control sa vada daca sunt autorizat?

| BiuL a răspuns (pentru linetech):

Tu la ce anume te referi prin autorizare? pfa?
oricum crezi ca sta cineva sa citeasca anunturile asa aiurea? Gandeste-te cate domnisoare cauta domni generosi la matrimoniale si nu merge nimeni sa le ancheteze pentru prostitutie.

| linetech explică (pentru BiuL):

Da la pfa ma refer. Si da, ai dreptate, voi incerca sa fac pe facebook o pagina cum ai spus tu. Multumesc de raspuns.

3 răspunsuri: