| ferar12 a întrebat:

Am o intrebare! Anul viitor vreau sa imi construiesc un bloc, eu construiesc pe un teren de 200 de euro pe metru patrat! Iese ceva bun profit daca il construiesc si dupa il vand?

8 răspunsuri:
| iulianr a răspuns:

Nu prea pot lua in serios intrebarea asta. Cine are de gand sa construiasca un bloc (sau sa faca orice alta afacere) ar cam trebui sa isi faca un plan si sa ia in calcul fiecare detaliu. Daca incepi sa il faci fara sa te informezi de nimic (cheltuieli, contracte cu firme de constructii, autorizatii etc.) nu prea cred ca vei avea profit...sau poate chiar nici nu vei reusi sa il finalizezi.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ha ha ha ha ha

| johnnny123 a răspuns:

Un om care se gândește să construiască un bloc trebuie să aibă o groază de bani și/sau o groază de experiență în construcții și în business. Tu pe care dintre astea le ai? Judecând după întrebarea asta, aș zice că pe niciuna.

| mgtow a răspuns (pentru johnnny123):

A fost unu care nu avea nici experienta si avea 4 clase acum a ajuns bandit cu bani la greu vezi maurer ala e

| johnnny123 a răspuns (pentru mgtow):

Numai că ăla a trăit 22 de ani în Germania, a lucrat acolo în construcții și a început investițiile imobiliare în România cu 2 milioane de euro. Nu știu cum i-a făcut, treaba lui, dar mă îndoiesc că ferar12 are banii ăștia.

| mgtow a răspuns (pentru johnnny123):

Crezi ca maurer e un dezvoltator serios? Vreau sa imi cumpar un apartament de la el in Brasov cu garaj. Rate la dezvoltator... da dovada de seriozitate prin Facebook si google maps recenzii bune are de la lume

| laSoledad a răspuns:

Hai, constuieste-l si vinde-l repede, ca te apuca criza!winking

| christine99 a răspuns:

De cand stau oamenii care construiesc blocuri pe TPU, si de cand cineva care ar vrea sa isi construiasca un bloc ar intreba strainii pe un site random daca e profitabil sau nu, hai gata am inteles, ai visat frumos aseara.