| tiktok25 a întrebat:

Cum pot avea incredere in cineva caruia ii trimit niste produse pe care el va trebui sa mi le plateasca tot cu bani gheata sa mi trimita.

Răspuns Câştigător
| Elena1234456 a răspuns:

Incearca prin posta cu plata ramburs sau curierat rapid - astfel este obligat sa iti dea banii tongue.

8 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Nu poti avea incredere! ...coletul cu produse il expediezi prin "Posta romana " ramburs(destinatarul este obligat, la primire, să achite expeditorului contravaloarea mărfii si/sau a taxei de transport)

Răspuns utilizator avertizat
| Ronnix a răspuns:

Simplu happy... nu poti avea incredere atat timp cat nu-ti ofera nici o garantie thinking

| gabriela a răspuns:

Trimiti " ramburs", primeste pachetul daca plateste.pe loc, iar tu primesti banii.

| anka a răspuns:

Le trimiti prin posta in sistem ramburs. Cand primeste coletul trebuie sa il plateasca si doar apoi il poate scoate de la posta. Daca nu plateste iti vine coletul inapoi.

| chivas21 a răspuns:

Prin posta? Pai ca sa ridice coletu de la posta, trebuie mai intai sa plateasca, doar faceti schimb pe schimb! Cand vreti sa faceti tranzactii prin posta... puteti primi teapa...platiti la posta ala primeste banii.si voi gasiti in cutii pietre laughing

| mariusciocan a răspuns:

Nu te-as sfatui. Asa am trimis eu undeva in capatul celalalt al Romaniei. SI am ramas fara 2 telefoane. Sfatul meu e sa trimiti prin ramburs. Cand primeste coletul, trebuie sa si plateasca. Asa esti sigur. Eu am trimis pe incredere si am ramas cu buza umflata. Dar am adresa lui. Tot ajung eu pe acolo odata si odata laughing. Iti urez bafta

| kristinutza a răspuns:

Spune-i sa trimita poza sa prin mail, apoi sa faca o pzoa de aproape a pasaportului si tu uiti in poza la numarul identificator si in orice moment poti apela la politsie, dar totusi cared eu ca nu face sa mergi la astfel de risk!
Bafta!