De la banca, direct de la ghiseu poti scoate cat de mult doresti, doar sa ai bani in cont.
De la bancomate nu-i posibil, fiindca exista o limita de protectie.
Atentie de la ce bancomat ai scos, ca fiecare extrgere este purtatoare de comision. Dar daca mergi la ghiseul banii scoti cat d emulti bani vrei, fara sa platesti nici un comision.
Nu stiu cum e la alte banci dar la Banca Transilvania e invers. La bancomat nu se ia comision dar la ghiseu se ia. Cel putin asa mi s-a spus de la banca acum 2-3 ani.
Are si o logică chestia asta. Aparatul nu trebuie platit dar angajatul de la ghișeu, da.
Lucrez cu bancile de 35 de ani si nu mi s-a luat niciodata comision cand am scos bani de la ghiseu, nici in Romania si nici in strainatate.
Ma rog, poate s-a schimbat ceva acum in ultimii 5 ani de cand nu a mai fost in tara.
Se calculeaza un grad de indatorare pe luna. e irelevant cat ai platit din primul credit daca tu inca ai rate lunare la el.
Ca să scoți, trebuie să bagi.
Fie "din buzunar" (salariu, moștenire etc.), fie luând un împrumut.
Apoi, presupunând că ai o sumă în cont (mare), poți retrage la ATM până la o anumită limită maximă. Pentru sume peste acea limită e nevoie de o aprobare specială din partea băncii, trebuie să suni la numărul de contact.
Are legătură cu legislația UE anti-spălare a banilor.
Simularea este doar... o simulare. Trebuie să mergi la bancă și să depui actele pentru refinanțare, ți se va spune exact cât mai poți obține.
Ce înseamnă pentru tine să scoți bani din banca? Daca te referi la bani pe care nu ii ai, atunci "împrumuți" bani. Îi scoți când deja ii ai in contul tau și nicio bancă nu te poate opri să faci asta.
Daca te referi la un credit, e normal că nu poți să împrumuți oricât ai tu chef, contează salariul și evident, daca ai deja alte credite. Doar ți s-ar dubla și prelungii rata pe care o ai deja.
anonim_4396 întreabă: