| madonica a întrebat:

Am o intrebare foarte grea si vreau raspunsuri serioase caci ne ajutam pe noi cu aceste sfaturi pretioase si la unii ni se mai aprinde un beculet(sau le cade fisa depinde de om). Cum pot scapa de criza asta financiara care imi tot bate la usa(sa va spun ca eu nu ii deschid usa dar nu stiu cum face caci se strecoara si imi apare in casa). Ce sa fac? Va rog multa seriozitate!

Răspuns Câştigător
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Unii incearca ca pe langa ceea ce fac sa mai presteze un job pe net sau se inscriu la ceva tip AVON sau ORIFLAME... sunt foarte multe oferte de genul asta.
Pe de alta parte poti face economisiri cumparand produse mai ieftine, gatind "dietetic" (fara carne), schimbandu-ti becurile cu becuri economice si folosind doar unul in loc de 3-4...
Daca esti indemanatica poti sa faci bijuterii... din margele
http://www.margele.net/....../index.php
La inceput poti sa faci pentru prieteni, sa duci la servici, apoi poti sa-ti faci un site... sa vinzi prin comenzi online.
Daca lucrezi la calculator poti sa dai sfoara in tara ca tehnoredactezi lucrari de licenta... sau altceva... oricum tehnoredactare computerizata.
Sunt multe lucruri pe care poti sa le faci... aici sunt doar cateva idei. Principalul e sa iti schimbi atitudinea, sa privesti optimist lucrurile si sa iei de buna afirmatia facuta de guvernatorul Bancii Nationale - cum ca deja criza este pe terminate. Oricum nu este singurul care a afirmat asa ceva - se pare ca si Szoros (cel cu Fundatia) a spus la fel (referindu-se la America).
Iti tin pumnii sa reusesti.

7 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

E greu pentru toti, eu si sotul meu suntem pensionari, am 5 copii, 3 sunt la casa lor, din cei mici unul e student mai are doua examene de dat si trece in anul trei, iar ultimul are curand bacul si se pregateste pentru admiterea la facultate.Va dati seama ca nu e usor nici pentru mine, dar ma descurc, sanatate sa fie...

| dreamerlainen a răspuns:

Pai, nu te mai gandi la ea. Gandeste-te cate lucruri mai importante decat banii exista in viata si o sa uiti de criza asta care multora le scoate peri albi.

Acum, pentru ca nu poti sa o ignori total, si sa-ti ofer si eu un raspuns util, e nevoie sa-ti faci o redistribuire a finantelor. Incearca sa tai cheltuieli de acolo de unde poti. Succes!

| gabimaris a răspuns:

Cauta in tine alte abilitati ascunse pana acum si care sa te ajute sa faci fata cu succes crizei, cu alte cuvinte apuca-te de altceva, schimba domeniul sau schimba-ti atitudinea! Crize au mai fost de-a lungul vremii, acum insa aceasta criza este atat de mediatizata incat tind sa cred ca mesajele subliminale transmise prin aceasta mediatizare au dus la agravarea ei!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Madonica? redu cheltuielile inutile cat poti de mult.redu viciile daunatoare dar cafeaua; una pe zi daca e a ta, si cat de multe, moca.fitele lasale ca te poti imbraca frumos si ieftin si elegant de sa le cada fata la baieti.asta serios.in gluma? la un magazin din ala ieftin cu 30 lei noi te imbraci papusa.in general unui om Ii trebuie atat de putin sa fie fericit.mado! daca nici asa nu merge, citeste Hagi Tudose. e o povestioara mica da educativa in privinta crizei.succes.auzi eu am foamea legata de piciorul mesei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pastreaza 1 milion pe luna sau vindeti un ficat!(:

| ancaid a răspuns:

Te poti inscrie avon, oriflame sau infinity; id ancasimanu

| ancaid a răspuns:

Te pot inscrie avon,oriflame,infinity; id ancasimanu