Mă cam indoiesc de ce spui că ai investit. Doar dacă ai avut vreo moștenire.
Pai am investit in Etoro si am arătat tot ce am avut si pe cont si extragerile si depunerile prin bancă si nu ajung nici la 7k da la 170k. Toti bani mei cu retrageri, depunere si ce mai am nu ajung la 10k si ei au zis ca trebuie sa platesc 170k cei 10% inseamna ca sunt milionar si nu stiu de trebuie sa platesc 10% 170k euro
Pare sa fie o greseala.
Cum sa platesti 170k euro cand tu ai luat maxim 5k euro?
daca au recalculat la 2000 lei inseamna ca aia e suma.
Pai au primit ei cu suma si când am mers or zis ca nu le vine sa creada si am arătat toate depunerile mele si extragerile din etoro si au calculat si am platit si o zis ca sa r putea sa vina nu stiu ce inspectie sa vada. Si se pot vedea prin bancă cât am bagat si cât am scos
Si am arătat tot ce am avut si pe cont si extragerile si depunerile prin bancă si nu ajung nici la 7k da la 170k. Toti bani mei cu retrageri, depunere si ce mai am nu ajung la 10k si ei au zis ca trebuie sa platesc 170k cei 10% inseamna ca sunt milionar si nu stiu de trebuie sa platesc 10% 170k euro
Din cate am inteles eu, platesti taxe pe castig (profit). Nu platesti taxe daca ai iesit in pierdere.
Anaf sta geana pe toti care au venituri din online si ii arde grav dar nu e nimeni atat de absurd sa ceara 170k euro pentru ca nici nu are pe ce. Din ce spui tu, ai rezolvat, acum doar pastreaza dovezile si tot ce ti-au dat ei in caz ca te mai intreaba cineva de sanatate
Sunt destul de sigur ca a fost o greseala de calcul acei 170k euro. Cat timp ai vorbit cu ei, ai platit impozitele reale si ai dovezi eu zic ca poti sa stai linistit. Uite mie sa stii ca mi-au venit saptamana trecuta de plata niste impozite pentru faptul ca am avut cateva mii de lei pe un card de la ING intr-un cont de economii si partea cea mai proasta este ca eu nici macar n-am primit dobanda in 3 ani cat mi-a venit de plata. S-a pus grav de tot ANAF-ul pe tot ce inseamna tranzactii bancare si depozite. Tot banii la saltea ramane lucru sfant.
Si cum ai rezolvat?
Pai in secunda doi am descarcat instiintarea de plata de pe e-mail si am printat-o, apoi am transferat toti banii din contul de economii in contul curent si am inchis contul de economii iar apoi ziua urmatoare m-am dus la ANAF si am achitat ce a fost de a achitat pe baza raportului bancar cu dobanzile primite. A fost vorba de 415 lei la mine ca aparent oamenii imi bagasera si penalitati pentru neplata de au ajuns ei la suma aia desi pe mine nu ma anuntase nimeni in ultimii 3 ani ca as avea ceva de plata ca plateam nu era problema. Au asteptat 3 ani ca sa imi poata baga si vreo 200 si ceva de lei penalitati.