Stai linistit! Este gratis asa cum ti-au zis! Am primit si eu de la ei un astfel de curs demo prin posta si e gratis doar ca la cateva zile/saptamani te suna cei de la eurocor sa te intrebe care e parerea ta despre cursul lor si daca doresti sau nu sa cumperi cursul intreg. Asta e toata treaba!
Pachet demo - mie nu mi-a dat nimeni nimic gratis - sa crezi tu ca este demo - in general demo se descarca - vezi daca iti place si pe urma se comanda
Este asa de gratis incat, acum vreo 2 ani, am comandat acest pachetul "gratuit". bun, a venit l-am scos si nu mi s-a parut nimic interesant… a 2-a luna ce sa vezi alt colet tot de la ei, evident nu l-am scos, dupa care imi trimit plicuri cca am de platit 66 de lei sau ceva de genul, asta e hotie pe fata iti spun ca e gratuit dupa care nu mai e gratuit….am sunat la ei le-am spus ca nu ma intereseaza cursul lor si m-au lasat in pace … evident nu le-am platit nimic.
Acum au angajat ceva firma de recuperati care mi-au trimis un plic ca trebuie sa platesc cei 66 de lei + 20 de lei taxa de recuperare astia sunt penibili jur. si pe deasupra sunt si nesimtiti.