Am inteles ca, aveti curte comuna cu vecinii, iar clientii intra la voi prin aceasta curte comuna.
In acest caz, aveti nevoie de ACORD de functionare din partea vecinilor!
Curtea fiind proprietate comuna, ei - ca proprietari - au dreptul de a pune conditii de functionare, iar in caz de ne-respectare sau deranjare repetata au si posibilitatea de a-si retrage acordul de functionare pentru firma voastra!
In acest caz, aveti doua cai: una pasnica (intelegere pe cale ameabila sau chiar le cumparati partea de proprietate) sau initiati procedura de iesire din indiviziune a partilor comune.
Atentie insa, daca deranjati linistea, si vecinii separati pot solicita incetarea activitatii.
Cred ca vecinii au dreptate.
Asa din ce am inteles printre randuri.
Au si ei dreptul la putina liniste.
De ce nu puneti camere de filmat? s-ar vedea daca aia va fura, sar la bataie sau ce dracii mai fac. Apoi daca ai acte pe acel pamant, asa cum a mai spus si LadyDee89 ingradeste zona in asa fel incat sa nu mai poata veni aia pe teritoriul tau si nici sa mai vada ce faceti voi in casa voastra, iar legat de program ma gandesc ca si patron sa fii daca nu s-ar respecta programul, asa fiecare patron ar fi dupa capul lui, ca faci cateva exceptii pentru clientii vostri fideli e altceva, insa oricum incerca sa remediati problema cu un avocat in cel mai rau caz nu de capul vostru ca pana la urma aia si sa n-aiba acte odata ce stau acolo si nu s-au legat nimeni de ei...
Dau perfectă dreptate vecinilor. Fiecare are nevoie de liniște, dar voi sunteți mai egoiști.
De ce nu impariti curtea aia comuna si faceti un ditamai gardu? si in dreptu magazinului iesiti cu gardu pana in drum, numai sa nu mai vada ei! va puteti da si in judecata, dar cred ca tot acolo veti ajunge, sa va separati curtile
sorin8256 întreabă: