| RosuCristina a întrebat:

Am o problema. Nu stiu unde sa postez asa ca intreb si eu pe aici.
Am o prietena care acum o saptamana si-a pierdut cardul. Si-a amintit tocmai azi si zic o saptamana pentru ca de atunci nu l-a mai folosit. Si-a amintit ca si-l uitase undeva.
Ma rog a sunat sa il blocheze.
Insa de atunci a sesizat niste cumparaturi facute cu cardul la un fast food. Deci persoana care a gasit cardul si-a comandat mancare acasa cu numarul de card cam in fiecare zi de atunci pana la blocare. Suma care a fost cheltuita nu e mare, este sub 400 de lei.
As vrea sa stiu daca exista vreo cale prin care sa se afle cine a facut comanda cu cardul prietenei mele, la ce adresa a facut s.a.
Ce poate pati aceea persoana care a cumparat mancare online cu cardul prietenei mele?
Back to top

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si cum ar sti codul pin?

| suntserios a răspuns (pentru darrio2007):

Daca a facut plati online si nu era inrolat in 3dSecure nu avea nevoie de niciun cod, la fel si daca facea plati contactless (in caz ca avea cardul optiunea)

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu nu cred ca a comandat online, cred ca cumparat de la fast food cu optiune paypass daca avea asa ceva cardul.

Si da in primul rand anunti la banca treaba asta si te vor indruma ei mai departe daca trebuie sau nu sa faci o reclamatie la politie, desi daca nu s-a anuntat pierderea cardului imediat nu stiu ce va zice banca.

| Casian_Laurentiu_1992 a răspuns:

NORMALL ca se poate face! Te duci frumos la politie ii dai contul de la card si le spui ce a patit prietena ta si o sa se recupereze si bani si va fi si pedepsit acel individ.