Tu realizezi cat de aberanta este afirmatia "Ar trebui ca românilor să li se interzică să mai iasă din țară dacă nu au un motiv bun"?
Romania nu este un lagar. Daca iti plac lagarele de ce nu te duci tu sa locuiesti in Coreea de Nord, te-ai intelege de minune cu Kim Jong-un.
Si de ce ti se pare mai util sa-ti schimbi masina si sa mergi in cluburi decat (de exemplu) sa vezi Luvrul?
De ce ii bagi in aceeasi oala pe toti oamenii care calatoresc in strainatate?
De ce sunt toti "manelisti, inculti, parveniti, cocalari etc"?
Poate ca inainte de a elabora strategii care in mod evident te depasesc, ar trebui sa incerci sa-ti largesti putin orizonturile si sa intelegi ca exista in lumea asta locuri mai frumoase decat impinge-tava din Neptun si oameni care vor sa le vada, nu din snobism, ci pentru a-si imbogati viata.
Eu aș fi mai fericit dacă aș avea o mașină cât mai faină( sunt pasionat de mașini), decât să văd Luvru. Luvru e urât, am văzut poze pe Internet. Ce e așa tare? De ce ar trebui să-mi cheltui toți banii doar ca să zic că am văzut nu știu ce rahat de muzeu? Numai snobii se duc la Luvru.Aș fii nebun să umblu cu vreo rablă de Trabant sau Dacia 1310 dar să mă dic la Luvru.
Eu mi-am propus ca de acum înainte să-mi fac vacanțele în țară și cei 2-3000 de euro pe care i-aș cheltui ca să merg în străinătate anual, să-i strâng și în câțiva ani să-mi iau o mașină la care visez de mult timp.
În plus, în cluburi te poți distra ca lumea, ce mare distracție e să văd Luvru, Duvru sau Muvru?
lvr întreabă: