| SimonaL a întrebat:

Am o situatie a unei srl : capital subscris varsat, conturi curente la banci in lei, marfuri, terenuri, furnizori, clienti. etc etc
Dupa care imi ofera date din cursul lunii ianuarie : au avut loc operatiile :
1) se incaseaza in numerar de la un client 10000
2)se achizitioneaza un mijoc de transport 40000
3)se depune in contul de la banca numerarul incasat de la client
4)se incaseaza prin virament contravaloarea marfurilor vandute 15000
5) se vireaza la bugetul de stat, impozitul pe profit
6) se achizitioneaza marfuri 50000
7)pentru marfurile achizitionate se emite un bilet la ordin scadent pe 10 zile
8)se incorporeaza prime de capital 30000 lei
9) se acita biletul la ordin, ajuns la scadenta, prin virament
10) se ridica din contul de la banca, banii necesari salariilor
11) se achita salarii

asa in urma la toate operatiile astea, trebuie sa intocmesc bilantul. ma ajuta cineva si imi spune dupa fiecare operatie ce modificari intampin? big grin la de element patrimonial? multumesc

8 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Nota contabila - balanta - bilant - ce doresti tu nu se scrie aici pentru ca oricum nu ai sa intelegi nimic - cautati un contabil

| SimonaL explică (pentru negru30):

Cunosc foarte bine aceste notiuni. :d Am la cine apela. Aveam o greseala si nu imi iesea ecuatia bilantiera big grin. Multumesc de ajutor oh go on Marele ajutor. Nu uita ca asta e un site pentru ajutor reciproc, nu pentru a scrie intrebari gen " ce faci in weekend?"!

| negru30 a răspuns (pentru SimonaL):

Ok atunci rezolva problema daca ai la cine apela - ecuatia bilantiera - ma doare capul - oricum bafta

Te rog corecteaza-ma, chiar nu imi dau seama ce am gresit! Am rezolvat problema!winking

Daca nu cunosti cum se folosesc cuvintele limbii romane. nu inteleg de ce te oferi sa raspunzi pe acest site! Tu nu intelegi sensul unei intrebari sau unei fraze! -Ma doareeeeeeeeeeee capuuuu -

| SimonaL explică (pentru SimonaL):

A unei * - imediat ma corecteaza domnul - yawn!

| negru30 a răspuns (pentru SimonaL):

Bravo - bine ca ai rezolvat-o

| SimonaL explică:

Ce*