Eu zic sa mai dai si tu niste anunturi pe net, ca trebuie sa gasesti pe cineva care are de platit vreo amenda si prefera sa o plateasca in monede, cat mai multe monede! Ma gandesc ca nu mai poti astepta pana te „invarti" tu de vreo amenda
Hmm...si eu fac asa.imi strang marunti si dupa aceea ii schimb la magazin...stiu ca vanzatoarele au nevoie de marunti pentru rest. Du-te la un magazin din apropiere si intreaba o vanzatoare/vanzator daca iti poate schimba :*!
Poi cat de mare? mergi pe la fiecare magazin si shimba cate o suma. daca nu du-te la banca.
Cat de mare? ft simplu ar fi la BNR, dar te poti duce si pe la mai multe alimentare, magazine...sunt morti dupa monede, au nuevoie pentru rest
Nu ai precizat in ce valuta. Daca sunt in lei(ca de altfel in oricare alta valuta)ar trebui, normal, sa-i schimbe Banca Nationala. Dar...nu intotdeauna face asta.Casele de schimb nu fac nici ele asa ceva.Ramane sa-i dai cuiva care merge in tara a carui bani ai si sa-i schimbe!
Si eu am la fel am strans cca. 400 de lei... 2kg... (aproximativ)
si as vrea sa ii schimb toti intr-un loc...
eu i-am strans ca caredeam ca odata o sa am o amenda sau ceva de platit si sa imi bat joc de ei pentru ca eu nu-s prea normal la cap "
@ lau are dreptate du-te la un magazin sau poti sa mergi la o banca si acolo se pot schimba monedele
Bafta :*
andreiscripcaru întreabă: