Nu cred sa fie probleme, de altfel pe factura exista si scadenta de plata, vezi care este aceasta si este bine sa platesti inainte de data scadentei.
Vezi data scandenta, sau termen limita de plata, nu mai stiu cum e la Digi, insa de obicei factura Digi include toate serviciile pe care le ai de la ei, si trebuie platita pana la sfarsitul lunii. Poate s-a mai schimbat ceva, poate nu, dar iti scrie pe factura pana cand poti sa platesti linistit.
Pe factură este trecută data scadentă; aceea este ultima zi de plată. După aceea se percep penalizări.
Mie factura îmi vine pe email; dar eu plătesc cu 2-3 luni înainte, și nu îmi apare factura decât atunci când sunt la zi.
Vezi pana când ai data scadenta și sa plătești înainte de termen. Și eu fiind abonat la ei și eu trebuie sa plătesc pana pe 29 februarie.
La digi se emite factura pentru luna in curs si e scadenta in ultima zi din luna, 29 februarie. Sunt si eu client de cativa ani. Dupa 14 zile de la data scadentei parca te contacteaza telefonic, asa m-a informat cineva la un moment dat. Deci, fara stres
Anoniq întreabă:
Andreeauta întreabă:
boghdi întreabă: