Inseamna ca ai fost executat fortat de judecatorie si ai de platit 100 de lei, probabil lunar, pana se achita toata datoria.
Datoria poate fii de la un contract sau factura neplatita, ori datorii neplatite din amenzi, impozit la stat, pe propietati, sau masina, etc, datorii neachitata de foarte multa vreme.
Ar fii trebuit sa primesti acasa si instiintarea de Executarea Judecatoreasca, cu suma totala si cauzele care au generat acea actiune.
In principiu, nu-ti blocheaza nimeni cardul, atata vreme cat au bani acolo din care sa-ti ia 100 lei lunar.
Mi-a venit factura de la anaf cu suma de 100 lei, probabil de acolo e. dar sper sa nu se intample lunar treaba asta si sper sa pot sa retrag restul de bani din cont (in afara de acei 100 lei care presupun ca ii opreste)
Te-a prins cu mâță în sac cine știe poate că atât aveai in cont
și ai fost judecat în lipsă
poate că ai luat indemnizație pentru copchii mai mare pe o fostă lege care s-a schimbat intre timp
sau poate că au greșit și ți-au dat cu o alocație in plus
sau chestii de genul acesta
când te judecă in lipsă atunci îti și blochează contul
Îți retrage doar 100 lei, cardul nu se blochează, vei putea lua restul de bani de pe card
Iti retrage banca 100 de lei probabil ti se blocheaza cardul pana se plateste datoria mergi la banca si vorbeste
Pai ori îmi retrage 100 lei ori imi blocheaza cardul?
andreiscripcaru întreabă: