| andreandy2 a întrebat:

Am primit o propunere sa adaug produse pe eMAG, cat se cere la fiecare produs adaugat pe eMAG? Nu stiu cat sa cer, stiu ca este in functie de cate produse are, stiu ca are peste 250. Multumesc!

2 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Nu stiu ce anume implica exact sa urci acele produse? tu nefiind angajat al societatii respective care vrea sa puna anunturi nu? banuiesc ca este vorba de o societatea, un SRL, care s-a inregistrat in marketplaceul eMAG si vrea ca cineva sa puna anunturi.
Pot sa iti sugerez insa ceva ca si pret cerut, nu trebuie sa faci neaparat cum zic eu, doar ca idee
Pai iti faci o medie de exemplu astazi vezi in 5-6 ore cate anunturi reusesti sa postezi si cat de greu si obositor ar fi si ceri cat ai lua daca ai lucra sa zicem 8 ore pe zi cu salariul minim pe economie (tu lucrand 6 ore), adica 2080 de lei/luna la un program de 8 ore pe zi, 40 ore lucrate pe saptamana
Cu salariul minim ai primi cam 13 lei / ora lucrata
Tu poti pune minim 13 lei/ora, in functie de cat de dificil este
Aici insa e putin dificil cum am zis nu stiu ce implica si cat e de complex, ca una e sa faci poza doar si sa uploadezi si alta e sa faci tu si descrieri si altele!

| Violleta2022 a răspuns:

Nu este cu cerutul aici, ci cu cat iti ofera ei in contract, ca au sute de oameni care ar face asa ceva.