| BoBByBlack1241 a întrebat:

Am primit un mesaj de la Raiffaisen care spune:

,, Card de cumparaturi: Va reamintim ca la data de 02.11. 2015 banca va debita contul curent cu 2978.68 Lei din care se scad rambursarile efectuate. Va multumim!,, nu am cont bancar (am 15 ani) nu stiu ce ii cu mesajul asta. Va rog sa imi explicati!

Poate ar trebui sa scpun ca am cont eMAG, sunt inscris la newsletter-ul eMAG si poti castigta un card de cumparaturi de 2000lei. Nu cred ca are legatura cu asta, va rog sa imi explicati. FUNDA happy

Răspuns Câştigător
| Katheeeee a răspuns:

Cel mai probabil ca au gresit destinatarul. Poti suna la Raiffaisen sa vezi exact despre ce e vorba, si sa lamuresti totul, pentru ca e clar ca la 15 ani nu poti avea un card de cumparaturi.
Bafta!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Verifica adresa de unde ai primit mailul ca e mai mult ca sigur scam, oricum recomand sa nu dai click pe nimic din mail si nici sa nu completezi date personale

| DanielCD a răspuns:

Cred ca cel mai bine adresezi intrebarea asta direct bancii; daca ei ti-ai trimis mesajul! NU? Adica indiferent de parerile de p'aci tot la banca trebuie sa te adresezi! Ei sunt cei mai in masura sa-ti raspunda!
Bafta!