| 0marry0 a întrebat:

Am primit un mesaj de la Super bingo metropolis, in care imi spune ca am castigat.
Eu nu am participat in viata mea, asa ca nu prea am habar despre ce e vorba.
Stie cineva daca e vreo scamatorie (caci ma pune sa-i sun) sau daca sunt eu paranoica, sau daca cineva si-a scris numarul gresit?

10 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Daca zici ca nu ai participat e mai mult ca sigur ca cineva sa-si fi scris numarul gresit, si sa fi nimerit la tine.

| Robert a răspuns:

Cu siguranta este fals.Nu raspunde la astfel de mesaje. Poti reclama frauda aici la ei.http://superbingo.antena1.ro/#/contact/

| gabi45 a răspuns:

E clar o smecherie daca castigai te suna si in plus trebuia sa participi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai grija ca faza cu mesajele pe telefon au patit-o multi, am un unchi in Galati care a primit un mesaj de la o firma Renault precum ca a cistigat o masina dar trebuie sa le trimit 2500 lei pentru perfectionarea actelor, i-am spus sa mearga la politie si cu ajutorul lor i-au prins pe cei care au inselat multa lume, trebuie sa anunti si pe cei de la Bingo Metropolis deoarece asa poate sa anunte lumea ca este o escrocherie

| Levana a răspuns:

Cu siguranţă este o manevră, şi cineva vrea să-ţi facă o farsă de-asta macabră. Să nu te iei după telefoane de-astea. N-ai cum să câştigi dacă nu ai participat, ei urmăresc să-ţi ia banii şi atât.

| aghatamedy a răspuns:

Si eu am primit acum sh zice sa sun la 2 numere sh sun si unu e inchis si pe unu imi da respint...E vrajealaoh go on

| Pitpalac a răspuns:

Nu, asa trimit ei mesaj la castigatori ca sa nu mai piarda timpul cu telefoanele. Ia si urmareste instructiunile si vezi ce ai castigat happy

| Pitpalac a răspuns:

Nu ar trebui sa crezi toate persoanele invidioase... Faze de genul reclamatiilor pentru frauda iti anuleaza premiul, scrie si in contract clauza speciala ca sa nu le faci probleme degeaba. Daca ai primit de la ei mesaj sigur ai castigat

| conecter_8757 a răspuns:

Dar de unde ști ca e de la bingo metropolis poate e de la cine va care itii stie numarul ca la mine mi-a trimis mesaj de la maximia ca is angajat si nu is.

| eFect_5221 a răspuns:

Nu stiu... *** poate ai castigat