| Danielllllllllll2005 a întrebat:

Am reușit sa strang undeva la 80.000 de mii de euro și as vrea sa fac un restaurant undeva pe lângă Brașov.
1 imi ajung banii?
2 e profitabila afacerea?
3 vreau sa zic ca nu am mai încercat niciodată si sunt începător în domeniu, încerc sa ma documentez in domeniu de 1 an dar opiniile sunt foarte diferite și chiar as vrea niște opinii și din partea voastră.

Răspuns Câştigător
| siriusblack98 a răspuns:

1. Nu. Te usucă de bani controalele încet și sigur.
2. Not anymore
3. Zic să stai cuminte că este cea mai proastă mutare pe care o poți face la ora actuală. Cea mai lipsită de inspirație alegere este să investești în horeca pe timp de pandemie. Au dat faliment sute de restaurante cu vechime, care aveau clientela formată în perioada asta. Tu ca nou venit cu zero cunoștințe ești mâncat de viu din primele 3 luni. Vrei să faci o investiție cu cap? Atunci investește în venit pasiv pe termen lung. Cumpără două apartamente la 35-40k euro bucata în niște zone bunicele și închiriază-le. Cumpără o casă ceva pe la munte, amenajeaz-o și fă-o de închiriat. Cumpără un spațiu comercial care are vad și bagă-l spre chirie. Cea mai bună afacere este un depozit mare dar nu îți ajung banii de așa ceva.

| Danielllllllllll2005 explică (pentru siriusblack98):

Cati bani ar trebui pentru un depozit?

| siriusblack98 a răspuns (pentru Danielllllllllll2005):

Undeva la 500k sau chiar peste cu tot cu teren.

4 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Păstrează banii încă un an de zile de aici încolo, apoi mergi la agenția pentru fonduri europene nerambursabile și până atunci, cu ajutorul unui avocat și contabil creează un proiect viabil pentru un motel sau pensiune cu restaurant.
Dar, repet la anul depuneți proiectul, încercați să deschideți ceva. Anul acesta nu va fi favorabil pentru nici o mică afacere, doar corporațiile vor avea succes!

| scumbagnascar a răspuns:

Pastreaza banii si fa o cabana, brasovu anul asta a fost plin de turisti