| vali_6207 a întrebat:

Am si eu o intrebare legata de angajarea bazata pe trimiterea ceva pe Bestjobs, si-a gasit cineva serviciu in urma aplicari ceva-ului?

6 răspunsuri:
| calubalan a răspuns:

Inainte de criza primeam telefon cel tarziu a doua zi si da, inainte de criza mi-am gasit job pe site-ri de genul celui amintit de tine acum doar pentru cele de plecare in afara mai "functioneaza" sistemul. Din 2009 din pacate parca mi s-a stricat telefonul... nimeni nu mai suna! Cea mai buna sursa raman ziarele locale.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu, se trimite CV-ul si astepti rezultatul ...astepti mult si bine...

| sfo a răspuns:

Mi-am băgat C. V.-ul din vară şi nimic...

| FearNoEvil a răspuns:

Acum 2 ani m-am angajat prin Bestjobs. Acum nu stiu cum mai merge treaba.

| dtte a răspuns:

Eu nu am incredere in Bestjobs, este ultimul site de recrutare la care as apela! De altfel, chiar astazi am fost la un interviu in urma unui anunt publicat pe anuntul.ro! Sau am mai fost personal si mi-am lasat C. V pe la firmele unde vedeam anunt! Pe Bestjobs aplic de aproape 1an si niciunul din C. V-uri nu a fost macar vizualizat, e o mare porcarie(am inteles ca multi dintre angajatori nici macar nu au posturi libere dar au anunt pentru ca sunt obligati si ca sa nu piarda contractul). Inainte de criza nu stiu cum era! Bafta!

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

La o firma unde am lucrat am folosit bestjobs pentru angajari. A fost un succes. Evident ca nu e pentru toata lumea, cei care au de ales din 100 CV-uri in timp scurt trebuie sa faca o selectie, inevitabil subiectiva, si in etapa cu interviurile la fel. Daca aplica 50 la un post cu doua locuri, 4% vor avea succes, logic. Restul nu ar trebui sa invinuiasca intermediarul, respectiv un site de recrutare.