| Nevricoasa a întrebat:

Am si eu un blog. Voiam sa intreb daca a reusit cineva dintre voi sa primeasca bani acasa in urma reclamelor facute pe site-ul propriu.

Răspuns Câştigător
| sebywarlord a răspuns:

Primesti bani in functie de cate clicuri au dat vizitatorii tai pe reclamele de la google [in jur de 0, 05 eurocenti pana la 1, 5 euro ]pe click depinde de mai multe lucruri
aveam cap 150-200 / zii

6 răspunsuri:
| sebywarlord a răspuns:

Eu am 11 euro de contul de Google Adsense, dar nu prea m-am ocupat de site asa ca am pierdut din vizitatori si acum e pustiu, dar in principal am facut 11 euro happy bine nu pot sa ii scot momentan dar ...ma laudam si eu aiureaoh go on

| elizzu a răspuns:

Pai si eu de vreo 2 saptamani mi-am pus reclame (pe blogspot.com, nu?) si tot imi apare acolo, castiguri pana acum 0, 00. Si chestia e ca nici reclamele nu apar, adica...Nu Apar! nu stiu daca mai am sperante sa scot bani.

| CM7YRE a răspuns:

Http://artnmagic.wordpress.com/despre-si-cum-sa-faci-bani/ citeste aici, uite aici niste metode, eu am reusit sa fac bani din "blogging"

| Nevricoasa explică:

Sebywarlord de ce nu ii poti scoate? adica intai cu i-ai facut, ai avut f multi vizitatori?

| sebywarlord a răspuns:

Da,am facut vizitatori, nu ii pot scoate pentru ca google Adsense are o suma minima de retragere [70 Euro respectiv 100 dolari]

| Nevricoasa explică:

Inteleg, si cum primesti banii? In functie de cati vizitatori ai avut( si cam cati ai avut daca nu sunt prea indiscretabig grin )?