| Predator2040 a întrebat:

Am terminat liceul și aș vrea să mă angajez undeva, dar nu aș vrea oriunde. Aș vrea să fac un curs pentru ceva și am câteva întrebări. Ce cursuri sunt gratuite? Aș vrea să aleg dintre ele ceva care să-mi placă mai mult. Și există în fiecare județ un asemenea loc? Unde să faci acele cursuri? Am fost 2 zile ca ajutor în construcții și mă simt epuizat și mă dor mușchii...Aș vrea ceva care să nu necesite atât de mult fizicul...

Răspuns Câştigător
| aaanamariaaa a răspuns:

Mergi la Ajofm în orașul tău și vezi ce cursuri gratuite au. Poate au agent de securitate (paznic) și îl poți urmări pe acesta, e un curs scurt și nu e o meserie grea. Alte cursuri care sa n te solicitate fizic tot la ajofm sunt de operator calculator, agent de securitate, frizer. Cam astea sunt. Mai sunt și altele dar sunt mai grele. Totuși mergi și întreabă, da un search pe google și vezi în orașul tău unde e ajofm(la somaj) și iti va spune acolo ce cursuri au disponibile. Dacă nu, faci unul și plătești ca nu e scump

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Intai hotareste-te in ce domeniu vrei sa lucrezi, care sa-ti placa.
In pasul urmator: cauti un curs in domeniul respectiv sau inrudit cu el.
Banii nu sunt problema: poti imprumuta suma necesara de la rude. Digur vei gasi persoane care sa te imprumute, chiar pentru 2-3 ani.
Important este sa te tii de cuvant si sa le dai banii inapoi, in termenul pen care le-ai primit!
Cursurile nu sunt extraordinar de scumpe si sunt ivestitie in viitorul TAU.
Daca alegi bine ramura in care sa te dezvolti, atunci meseria iti va placea si vei face fata usor sarcinilor de munca. Ca urmare, te vei dezvolta mai usor si vei face mai repede si mai bine cariera (ceea ce se alege si cu bani mai multi, in timp).

| dullcat a răspuns:

Buna.Cursuri gratuite se ofera daca te inscrii pentru somaj, dar domeniile sunt cat se poate de limitate.Nu ai mentionat incotro vrei sa apuci.

| Predator2040 explică (pentru dullcat):

Scuze pentru asta...Aș vrea ceva care să nu necesite foarte mult fizicul, sunt dispus să învăț ceva nou. Și este neapărat nevoie să mă înscriu pentru șomaj?