Firme producatoare de jocuri te pot angaja sa testezi produsele lor, adica, toata ziua te joci si testezi diverse jocuri despre care trebuie sa spui ce defecte au, ce calitati, sau cum poate fii imbunatatit pentru a fi mai popular.
Castigurile pot fii destul de bune, plus ca daca esti cu adevarat pasionat de jocuri ai ocazia sa faci ceea ce-ti place si sa castigi si bine pentru asta.
Pai, eu stiu doua variante. Ori gamerul respectiv face parteneriat cu YouTube, primește bani, ori testează jocuri video.
Tie iti place sa te joci jocuri pe calculator? Ei bine... Daca da... Atunci asta este o meserie de viitor. Userul "Unicubeii" are intr-un fel dreptate. insa sunt mai multe formule. De exemplu: El poate sa faca un contract cu o firma de jocuri (gameloft, sau altele) si acolo el sa creeze jocuri. Sper ca te-am ajutat
Pai iti faci un cont de youtube si faci videouri si ai parteneriat cu youtube-ul iti trebuie si un calculator bun ca sa poti filma si faci cam greu subscriberi daca nu pui ceva amuzant sau cv de gen.