anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un card de credit de la BRD care a expirat de o luna.L-am folosit doar pentru a plati ceva pe net si de atunci nu l-am mai folosit.Ieri mi-a venit o notificare de la BRD ca am o suma de 70 de lei de plata.Intrebarea mea e pentru ce trebuie sa platesc aceasta suma? Daca nu platesc ce se intampla?

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Suma poate proveni din folosirea creditului si din comisioane, daca ceri un extras de cont o sa afli exact.
Daca nu platesti te pot executa silit, de asemenea suma o sa creasca prin dobanzi si cheltuielile de excutare. Te sfatuiesc sa platesti. Numai bine!

| trolololo a răspuns:

Eu am primit o scrisoare cum ca am 4 lei de plata altfel vor începe executarea silita. Am plătit 6 lei în final. Evident am închis contul laughing Când te duci sa ai și ceva bani în plus.

suntserios
| suntserios a răspuns:

E pentru administrarea contului si a cardului. credeai ca e gratis. nu trebuie sa castige si banca ceva?

daca nu platesti vei primi telefoane de la diverse firme de recuperari, dar pentru 70 ron mi-e greu sa cred ca vor lua masuri legale.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Daca nu inchizi contul, lunar ti se va adauga comisionul de administrare, la care se v-or adauga si dobanzi.Suma va creste vertiginos, iar cand banca va dori iti v-a bloca celelalte venituri pe care le primesti pe card, chiar si la alte banci.Vei avea mult de umblat sa le deblochezi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A expirat de o luna, dar este facut de... de cind? S-au adunat comisioanele de intretinere si administrare. Vor recurge la popriri, executari silite, firme de recuperari, etc. Cu sau fara firme de recuperari, vei intra in baza de date a rau-platnicilor si nu vei mai putea lucra cu vreo Banca mult timp dupa restituirea sumei.