| Vladutz01 a întrebat:

Am un card din acela special pentru elev la BRD in care imi intra decontarea de la autobuz, de abia cum nea bagat niste bani si dupa cate stiam eu sub 18 ani nu se ia nici un fel de comision, cand am vrut sa scot niste bani, cel de la banca mi-a spus ca pe fiecare luna mi-a luat cate 3 lei, am intrebat si colegi care au carduri la alte banci si au spus ca nu le-au luat nimic nici un fel de comision. Eu credeam ca esti scutit de taxe? e din cauza banci sau asa e la toate?

6 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Nu este asa la toate bancile! De exemplu, la B.Transilvania nu-mi ia comision de administrare a contului de card si nici comision de retragere a banilor prin bancomatele acesteia(cu exceptia interogarii soldului).

| antimulte a răspuns:

Asa stiam si eu, ca daca esti minor nu iti ia comision de administrare. Dar cel mai simplu, intreaba la orice filiala BRD ca sunt amabili cu persoanele, mai ales la inceput ca sa iti faci contul la ei. Si te lamureste acolo mai bine, nu costa nimic sa intrebi.

| Woman2Womanro a răspuns:

Nu prea stie bancomatul ce varsta ai. Iar suma fixa pare, mai degraba, sa fie taxa de administrare a contului. Poate colegii tai nu au fost foarte atenti la ce se intampla cu banii lor, mai ales ca 3 lei nu e o suma mare.

| Vladutz01 explică (pentru Woman2Womanro):

Da dar intru-un an de cand am facut eu contul sau cam strans niste bani, care erau bine veniti pentru mine :_)

| allexboss0 a răspuns:

Sigur este o eroare... Ar trebui sa vorbesti cu parinti. si sa vorbeasca cu cei de la banca... funda?

| jst32 a răspuns:

Alege alta banca! BRD-ul percepe comisioane care nu sunt prevazute in contract. Am patit si eu necazul acesta cu ei.