| Morgan6431 a întrebat:

Am un cont bancar la Raiffeisen, si dobanda este la luna, de 1.75, ceva de genul asta nu ma pricep prea bine. Dar mi s-a spus ca daca vreau sa scot ceva va trebui sa vin pe data de 23 a luni, atunci cand am semnat, daca nu, voi suferi o mica penalizare. Despre ce penalizare este vorba, cat mai exact? Multumesc.

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu e vb de penalizare, doar ca la depozite daca scoti banii inainte de data expirarii depozitului nu primeste dobanda

| mihai69 a răspuns (pentru suntserios):

Ba primește, doar că nu o primește pe aia pentru depozit, ci pentru „cont la vedere".

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Pesemne ai pus banii in depozit pe un anumit termen (o luna, doua luni, etc) si atunci se implineste termenul.
Daca desfiintezi depozitul inainte de termen atunci nu mai primesti dobanda prevazuta in contractul de depozit ci una mult mai mica, egala cu cea pentru disponibilul din contul curent, de regula aceasta este numai 0, 25% pe an.

| alessia5158 a răspuns:

Gasesti in lista "taxe si comisioane pentru persoane fizice" :http://www.raiffeisen.ro/corporatii/taxe-si-comisioane-c

| darrio2007 a răspuns:

Pentru ca atunci se face luna. Daca scoti ceva inainte sau dupa 23 pierzi dobanda aferenta lunii respective.Nu am auzit de penalizare in aceste cazuri.