| bodyguardsmecher a întrebat:

Am un prieten care vrea sa isi cumpere un apartament ( 3-4 camere ) in rate si salariul e in felul urmator :
El are 2 masini pe taxi si primeste de la fiecare 30 de milioane ( 60 total ). Are de platit 11 milioane per masina autorizatia plus reparatile la masini cand se vor inatampla, plus salariu de 10 milioane al prietenei, credeti ca isi permite sau nu?

Răspuns Câştigător
| Bucuresti_Rutare_1994 a răspuns:

Daca gaseste asa ii poti spune ca poate sa stea linistit. Va avea o rata sub 1000 ron si se va descurca de minune. Casa de piatra cuplului!

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Se poate mai ales pentru o persoana care are contract nedeterminat de 1200 sa zicem si doreste un apartament de 20000€ banca ii da bani prin programul prima casa

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu avem noi de unde sa stim daca isi permite sau nu, ca nu stim noi ce cheltuieli are el. Oricum banca e cea care hotaraste nu noi, nu el

| Peridava a răspuns:

Off topic: 40-45000 € pentru 3-4 camere? Unde e asa de ieftin? Si atunci, la 1-2 camere cit ar fi?

La tema: Banca ii va face calculele. Venituri dovedite cu acte, minus cheltuieli. Tot cu acte, inclusiv facturile, la care Banca mai adauga "cosul zilnic" si altele. Daca trisaza sa-i iasa venituri mai mari, va plinge mai tirziu. Mai bine corect acum.

| bodyguardsmecher explică (pentru Peridava):

Bineinteles, asta e treaba lui, pe el in primul rand il interesa daca isi poate permite cu doveditul e treaba lui...

| Peridava a răspuns (pentru bodyguardsmecher):

Daca e asa de smecher, de ce mai intreaba? Cind va plinge ca nu poate plati ratele, treaba lui, sa nu vina iar sa ne intrebe cum sa fenteze Banca.

| Bucuresti_Rutare_1994 a răspuns:

Salut!
Aici nu e vorba daca isi permite sau nu, este vorba daca banca cu care face contract accepta sau nu deoarece venitul lui nu este brut, este Net.

| bodyguardsmecher explică (pentru Bucuresti_Rutare_1994):

In caz ca accepta isi pot permite, pe el asta il intereseaza?

| Bucuresti_Rutare_1994 a răspuns (pentru bodyguardsmecher):

Daca imi dai si un pret in euro + pe cati ani vrea sa faca rate iti pot spune.

Pai l-am intrebat chiar acum si mi-a zis in jur de 20 de ani, iar preturile vazute de el ar cam fi in jur de 40-45 de mii de euro...

E cred ca se va bucura, multumesc pentru amabilitate!

Cu placere! Daca consideri ca te-am ajutat, nu uita de fundita happy

Daca gaseste asa ii poti spune ca poate sa stea linistit. Va avea o rata sub 1000 ron si se va descurca de minune. Casa de piatra cuplului!