| SakuraHaruno4348 a întrebat:

Am un SRL cod Caen 9609(alte servicii) eu practic tarot online. Din câte am văzut, acest cod este pentru astrologie și spiritism iar eu nu practic nici una din ele. Teoretic as putea sa lucrez fără a avea aceasta firma?

5 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Tarotul are legatura cu astrologia. Din ce am citit si din spusele unei cunostinte care practica si el tarot, este o metoda zodiacala/astrologica de asezarea cartilor pe masa, atunci cand ti se interpreteaza viata. Cred ca de asta au si inclus-o aici.

| SakuraHaruno4348 explică (pentru StoicAnalysis):

Are 0 legătura

| StoicAnalysis a răspuns (pentru SakuraHaruno4348):

Din ce am vazut sunt foarte multe variante de tarot si de cum sa-l practici. E aproape imposibil sa le cunosti pe toate. Adica nu te contrazic aici, doar ca nu avem exact de unde sa stim sigur. E un subiect destul de ambiguu. Dupa cum spuneam si inainte, cunostinta de care iti povesteam, mi-a zis in mare de niste metode pe care le cunostea el de la bunicasa, una dintre ele fiind cu astrologia/zodiacul.

| SakuraHaruno4348 explică (pentru StoicAnalysis):

Exact cum zici, sunt multe variante, doar ce eu fac strict tarot..de asta e o mare peoblema pentru mine dpdv legal pentru ca in lege nu exista nimic pentru tarot. Bănuiesc ca așa pot practica cara sa plătesc vreo taxa

| KovacsB a răspuns:

Da cu cartile si vezi ce iese, ce mai intrebi?