| MariusOrange7 a întrebat:

Am un teren in crangasi de 540mp cu toate utilitatile si o mica casuta (lucru care usureaza foarte mult obtinerea unei autorizatii pentru alte constructii) si m- am interesat cam cat as scoate pe el daca l-as vinde si suma este in jur de 200 mii de euro. Cu jumatate din bani as vrea sa imi cumpar o casa mai mare in Militari Residence langa statia de autobuz master SA (fiind tot in Bucuresti, aproape de oras) si as mai vrea sa imi cumpar o masina la care visez de ceva timp care costa in jur de 40 mii, iar banii ramasi sa ii depun intr-o banca cu dobanda mare si sa ii las acolo cativa ani ca sa am pe ce ma baza in cazul in care se intampla ceva. Am venituri suficiente pentru a-mi permite intretinerea casei, nu o sa am probleme din punctul asta de vedere. Acum ma gandesc daca merita tot ce mi-am propus, ma gandesc sa nu ma ia valul cu gandul ca o sa am masina pe care o visez si o casa asa cum o vreau si sa fac o greseala. Oricum, terenul pe care il am acum e greu de intretinut, are o gramada de pomi fructiferi, flori si gazon si necesita mult timp pe care eu nu il am si terenul s-ar degrada foarte tare tinand cont ca acum nu mai sta nimeni acolo sa il intretina zilnic. Astept pareri happy

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca este asa atunci poti sa-l vinzi. Inainte de asta vezi daca iti gasesti casa asa de ieftin.

Întrebări similare