Daca depui o reclamatie postasului, legal, va fi sanctionat.Dar eu ma intreb ce motivatie ai avea sa-i faci rau unui om care a considerat ca in familie relatiile sunt in regula si a considerat ca face ceva bine.Mai ales ca dupa 5 zile de la data sosirii, daca nu te-ai fi prezentat, ar fi fost retrimisi expeditorului.Te incalzeste sanctionarea unui om care a avut o intentie buna? Nu vreau funda de la cineva ca tine.
Nu spui un element esential pentru un raspuns corect, respectiv daca esti minor ori major. Revino cu acest detaliu si o sa-ti dau un raspuns concret. Numai bine!
Sunt major am 22 de ani, banii mi i-a dat mama dar m-am enervat fiindca nu vroiam sa stie nimeni despre acest lucru si vreau sa ma duc sa fac scandal si sa-mi dea alti bani, e vorba despre 300 de lei, cu toate ca mi i-a dat mama vreau sa se invete minte si sa nu mai dea banii altuia si vreau alti 300 de lei pe langa aia (nu e vorba de bani vreau sa il invat minte)
Sigur ca postasul a gresit, trebuia sa-ti dea tie banii. Nu cumva ai acelasi prenume cu tatal? Daca-i asa, greseala este explicabila.
N-ai cum sa obtii alti bani, cere-i de la parinti. Eventual, daca faci reclamatie si nu este coincidenta de prenume (cred ca aveti acelasi nume de familie), postasul poate fi sanctionat disciplinar dar nu te incalzeste cu nimic.
Doar numele de familie e acelasi, pe mine ma cheama sergiu iar pe tata bogdan, banii i-a ridicat mama pe seama ca se intelege bine cu postasul desigur mi-a dat mama banii inapoi dar m-a deranjat chestia asta, ba da as dori sa fie sanctionat disciplinar sa se invete minte ca daca acolo scrie numele meu atunci mie sa-mi dea banii
In locul tau nu as face asta, mai ales ca ti-ai primit banii si asta-i important. Eventual poti vorbi cu postasul, sa nu mai dea banii tai nici mamei si nici tatalui.