anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vazut din intamplare cateva fete care au un fel de magazin SH pe insta, unde isi vand hainele pe care nu le mai poarta. Mi se pare foarte misto.
Ca sa faci asta, ai nevoie de vreo hartie, aprobare, sau sa te inregistrezi pe undeva? Sau poti vinde pur si simplu, "la negru"? Este legal?

Răspuns Câştigător
| ceafostodata a răspuns:

Doar îți vinzi haine, nu este nevoie de aprobare pentru asta. Sunt oameni care isi creează tarabe sau vând prin târguri haine vechi pe care nu le mai poarta. Nu este "la negru" și este complet legal.

5 răspunsuri:
| Pantagruel a răspuns:

Orice activitate care aduce profit dar nu da partea la stat este ilegala. Un student a fost amendat pentru ca vindea cartofi prajiti pe FB.

Sanatate!

| Catalin77945 a răspuns:

Daca vinzi la negru e ilegal, pentru ca tu trebuie sa platesti impozite/taxe la stat, dar ma rog cine sta acum sa verifice ce vinzi pe insta, dar ma rog

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este legal. E tare. Trebuie doar sa ai încredere. Am prietene care fac asta

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca vinzi 3-4 haine acolo nu ii pasa nimanui. Daca faci comert fara sa platesti taxe deja e evaziune fiscala

| RAY a răspuns:

Ca vinzi o haina nu e mare lucru, daca ai magazim virtual de haine esti intr o afacere, astia amendeaza si batranele care vand o legatura de patrunjel, statul traieste din taxe, impozite care se duc in vielele parlamentarilor si UE