Întrebare recomandată | CreaţaWsz a întrebat:

Am vreo sansa sa primesc fonduri europene pentru o cultura de nuci?

24 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Este greu in Romania sa obtii bani, daca nu ai un plan bine stabilit, o afacere de succes, adio, nu primesti nici un leu, in general in țara asta afacerile merg prost, din cauza impozitelor si banilor pe care îi datorezi statului tu ca patron, apoi din ce sa faci profit daca jumătate dai la stat? Unde m ai pui ca ai de plătit angajati, sau chirie, gîndeste te bine ce faci, că nu e usor. Ce vârsta ai? Ai măcar experientă in afaceri sau experienta e zero. De unde esti.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sărut mina! Ce vârstă ai? Si de unde esti? Multumesc mult. Sanatate.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da

| Idkidk a răspuns:

Da

| Anonimuserr a răspuns:

Da ai șanse să primești. Dar trebui să depui acte să te zbați.

| CreaţaWsz explică (pentru Anonimuserr):

Asta vreau sa fac dar nu stiu sigur daca merita. Mersi!

| Anonimuserr a răspuns (pentru CreaţaWsz):

Sincer nu prea merită. Dacă era un proiectm ai de anvergură era mai bine. Așa oricine poate face o cultură de nuci.

| CreaţaWsz explică (pentru Anonimuserr):

Pai d-asta zic, dar am o cultura mare de 100 de puieti de nuci si vreau sa mai pun si am inteles ca se cauta nucile si pe deasupra sunt si foarte scumpe pe piata, mai ales miezul de nuca.

| Divy a răspuns:

Eu unul nu cred că ai şanse prea mari ai nevoie de un plan de afaceri foarte convingător pentru asta şi ţin să menţionez că e destul de greu, imposibil nu.

Îţi urez succes

| Filip23 a răspuns:

Din cate stiu, nucul e un pom singuratic. Iar fondurile europene vin pe proiecte. Si pe spagi, pe care le asteapta cu mult drag cei care aproba proiectele.

| ishallhelpyou a răspuns:

Da, o să fie o bătaie mare de cap, dar da.

UE sprijină agricultura.

| ishallhelpyou a răspuns:

In principal da, UE sprijina dezvoltarea agriculturii, deci ai toate sansele, doar ca nu o sa fie usor, spor!

| Nitunitu a răspuns:

Cred ca cel mai in masura sa iti raspunda la intrebare este o veverita europeana. No offense.

| InVPent a răspuns:

Sunt sanse extrem de mari, doar ca procesul dureaza si trebuie un motiv intemeiat si sa arati ca poti aduce profit firmei tale cu nucile.

| johnbucuresti a răspuns:

Da sigur
eu iti dau totul la cheie
Contabila care are experienta in obtinerea de fonduri europene
Apoi contabila care sa iti tina contabilitatea la firma respectiva.
Apoi iti pot face site sa vinzi nucile.
Totul cu acte ok contracte factura pentru fiecare leu pe care il dai.

| madalinalove3226 a răspuns:

D ai sanse?!winking

| rim a răspuns:

Nu te descuraja si nu astepta nici un ban.La 100 de puieti nu-i nevoie de mare investitie bineinteles daca ai terenul necesar.

| xXxBlackAngelxXx a răspuns:

Sunt sanse da foarte mici,

| Giany18 a răspuns:

Da ai sanse, dar trebuie sa depui niste acte

| IonescuJuanMircea a răspuns:

Nu cred de mure e posibil dar de nuci nu.

| alexrby2002 a răspuns:

Da ai sanse!

| ionut201625 a răspuns:

Ai sanse sa primesti fonduri...dar mai intai trebuie sa ai in cont banuti cu, care sa-ti sustii afacerea...nu prea vezi banii usor din partea lor!

| Mystogun a răspuns:

Vorbeste cu primarul comunei sau cauta pe cineva care sa te ajute sa faci un dosar serios pentru accesare de fonduri, altfel nu ai sansa.

Întrebări similare